stilusnaplo
Krémmániás adás-vétel
Krémmániás eladó: 4 eladás |
Megnézem |
147 VÉLEMÉNY
Rettenetesen büdös termék, de elég hatékony. Tiszta, puha bőrt hagy maga után. Egy tasak nekem két használatra elég. Nem irritál, de egy nagyon picit bepirosodik a bőröm a használata után, ami hidratálás után gyorsan megnyugszik. Nem csodaszer, de időnként újravásárolom. Az illata (szaga) miatt gyenge 4-es.
Douglas XS Silky Cleansing Milk
2012. szeptember 23.
A kétfázisú szemfesték lemosó sikere után ezt is kipróbáltam, és nem csalódtam, sőt. Nagyon kellemes az illata, állaga, jól leszedi a sminket és szennyeződéseket az arcról, és nem szárít. Az utazó kiszerelést vettem meg először, ami kb. egy hónap alatt fogyott le napi kétszeri használat mellett és mivel semmi irritációt nem tapasztaltam ezalatt, megyek megveszem a nagyot.
Én úgy használom, hogy vízzel fellazítom a sminket, majd ezzel tejjel/krémmel alaposan átmasszírozom az bőröm, és leöblítem vízzel. Ezután még áttörlöm az arcom a Bioderma micellásával, de a vattakorong ilyenkor már tiszta.
A szemsminket továbbra is a kétfázisúval szedem le.
35 KRÉM
1 MÁRKA
18 ÖSSZETEVŐ
H&M Hidratáló Csokis Maszk
Amíg nem ismertem a Zamian csokis maszkját, addig ezt vettem párszor. Isteni finom illata van, tiszta és puha a bőröm a használata után, de a tubusos kiszereléssel jobban járok anyagilag, ezért vettem inkább a Zamiant. Az illata miatt muszáj 5-öst adnom :)