SweetViolet
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
Korcsoport: | 35-44 |
79 VÉLEMÉNY
Ez volt a második próbálkozásom a márkától. Tavasszal kísérleteztem vele, de nem használ semmit a testszag ellen. Ez még hagyján, annyira az alkohol dominál benne, hogy ezzel az erővel pálinkával is kenhettem volna a hónaljamat. Csípett, mindegy hogy mennyire óvatosan vagy merész mennyiségekben kentem. Az illatával egészen elégedett lennék, de az élményt szintén a tömény alkolhol rontotta el.
Kukában landolt. Ez már a harmadik próbálkozásom a márkától, és itt fel is adtam. Nem használ semmit a testszag ellen, de ez még hagyján, annyira az alkohol dominál benne, hogy ezzel az erővel pálinkával is kenhettem volna a hónaljamat. Csípett, mindegy hogy mennyire óvatosan vagy merész mennyiségekben kentem, úgyhogy pár alkalom után elköszöntem tőle.
Innisfree The Minimum Sun Cream SPF25 / PA++
Két éve csak ezt kenem, néha felsőtestre is. A gyerekeimet is nektem vele, szuper az állaga, nincs illata, nem okozott semmilyen bőrproblémát. A ruhán nem tudom, hogy nyomot hagy-e, mert inkább nem kockáztattam. Sminkelni is kiválóan lehet rá, engem egyáltalán nem szárít. Még sokszor fogom újravenni.