syrin
Korcsoport: | 25-34 |
95 VÉLEMÉNY
Paula's Choice Omega+ Complex Eye Cream
2021. április 4.
Nagyon akartam szeretni, de csípi a szemem. A szemem alá még próbálkozom vele. Az állaga meg a kiszerelése tetszik.
Szeretném azt hinni, hogy a csípést más okozza, de egyelőre csak ezt a kencét tudom gyanúsítani.
Ha változás lesz akkor update.
Lush Snow Fairy Szilárd Sampon
2021. január 22.
Az "istenien édes" résszel nem spóroltak. Én nem az illatok miatt veszem a lush termékeket, úgyhogy mikor első alkalommal száradni hagytam a cuccot az egérlyuknyi fürdőszobámban, kénytelen voltam nagyobb légtérbe telepíteni. Valószínűleg ez csak a bevezető kör volt, azóta nem "ereget" annyira.
Talán (de csak talán) lassabban zsírosodik a fejbőröm, ami nagy szó, és alig viszket, pedig mostanában a költözés miatt semmi extra törődést nem kapott. Ha mégse jön be, majd lepontozom, de addig 5 csillag.
Update: Jelenleg úgy tűnik a lassabban zsírosodás pár óra haladékot jelent. XD Lassan feladom, semmi sem segít :'( A fejbőröm viszont szereti.
Update2: Vettem még kettőt, a másodiknál nem voltak illatgondok (a harmadiknál még nem tartok).
Kiehl's Ultimate Strength Hand Salve
Az eddigi legjobb kézkrémem. Engem nem zavar az illata, a beszívódására semmi panaszom nincs.
Úgy emlékszem, mielőtt kitört a vírus rosszabb állapotban volt a kezem és volt nálam egy minta. Egy fecske nem csinál nyarat, de onnan jött az ötlet, hogy megveszem nagyobb kiszerelésben is.