szansza0518
Korcsoport: | 18-24 |
34 VÉLEMÉNY
Garnier Micellás Arctisztító Víz
2017. február 20.
Az itt olvasott, vélemények alapján esett a választásom erre a termékre. Mondanom sem kell nagy reményeket fűztem ehhez a termékhez, mégis csalódnom kellett.
Az első pár napban még semmi problémám nem lett volna vele, sőt. A negyedik nap környékén viszont több kisebb-nagyobb hólyagszerű , majd később kisebesedő "képződmények" jelentek meg asz arcomon. Azóta amióta nem használom nem jelentek meg újabbak, elkezdett javulni a bőröm állapota.
Tény és való, hogy a sminket szépen , és könnyedén el lehetett távolítani vele , és mivel sokaknak bevált, az én bőrömmel lehetett a probléma.,(ezért is kapja meg a két csillagot) de számomra ez a termék, sajnos használhatatlan.
Catrice Camouflage Tégelyes Korrektor
2016. július 30.Nagyon nagy kedvencem lett az utóbbi időkben. A fedése valami eszméletlen. Bőrhibákra, pattanásokra és szem alá is használom(bár az utóbbi esetében vigyázni kell, mert hajlamos a pici ráncokba is beleülni, de szivaccsal szépen elehet ott is szépen dolgozni) Tartós, amit nagyon szeretek, mert nem kell állandóan pótolgatni.Valamint meglepően sokáig elég. Nálam egyértelműen"csodaszer".
Oriflame The One Strobing Effekt Krém
Számomra ez a termék hatalmas pozitív csalódás volt, nem gondoltam volna,hogy a napi rutinom része lesz. Felvinni és eldolgozni egyaránt ujjal szoktam, könnyű, (és pár előző rossz tapasztalatommal szemben) nem szedi fel , és maszatolja el az alapozót.
Alapozó felé , highlighterként jól funkcionál , nem csillámos, egy szép ragyogást ad az arcnak, anélkül hogy sok lenne. (egyébként lehet építgetni is , így egy erősebb hatás is elérhető).
Kevés is elég belőle, éppen ezért ez a 30 ml ,jó darabig elég lesz, ennyi pénzért pedig úgy gondolom megérte.
(A strobing krémeket szokás primerrel, esetleg alapozóval vegyíteni ,bár ezzel én még nem mertem kísérletezni, lehet ,hogy a közeljövőben teszek egy próbát.)