szeliger
Korcsoport: | 45-54 |
Krémmániás adás-vétel
37 ELADÓ KRÉM
1982 VÉLEMÉNY
Fresh Lotus Youth Preserve Moisturizer (régi)
2023. szeptember 29.
15 ml kisebb tégely egy ismerkedő csomagból, pont úgy néz ki, mint a nagy, csak lekicsinyítve. Belül kis füllel ellátott műanyag lapka fedi a krémet a csavaros kupak alatt. A krém színe nem teljesen fehér, kapott egy pici tojáshéjas árnyalatot. Az állaga könnyedebb, de nem folyós, a formáját megtartja. Erősen illatos és az illatát nem szeretem, van benne egy poloskás savanykás jelleg, szerencsére az arcról ez hamar elillan. Egyéként egy átlagos nappali hidratáló, a bőrt feltölti, puha, sima lesz a használata után. Sminkelni könnyen lehetett felette.
Elfogyott, de ebből sem lett kedvenc.
Catrice Curl It Volume & Curl Mascara
2023. szeptember 29.
Sok dicséretet hallottam róla, de nekem nem vált be. A kefe a képen láthatóval ellentétben fekete, a kefe formája ívelt, de nem olyan keskeny, mint a fotón, a szálak szilikonosak. A szín nem mélyfekete, kicsit szürkésebb árnyalatú. Hosszabbítást, vastagítást alig eredményez, a pillákon sokszor végig kell menni, hogy látványos legyen. Valami jót is mondjak róla, a pillákat nem nehezíti el, legalább az íveket nem egyenesíti ki. Pergés estére minimális, lemosni is egyszerű.
A tubus felirata szerint Lengyelországban gyártották.
Elég gyengécske, majdnem pénzkidobás.
9 smink
1140 KRÉM
41 ÖSSZETEVŐ
Narciso Rodriguez all of Me
Kellemes, virágos, nőies illatocska, egy a száz közül, semmi extra, belesimul a tömegbe. Akiket nem annyira érdekel, hogy mit viselnek, sajnálják az időt az illatok világára, de azért valamit csak kell, mert olyan a környezet, na azoknak ez pont ideális lesz. Szép kerek illat, vegyes virágcsokor, sok rózsával, pézsmás-púderes alapon. Tartóssága közepes, 3-4 óra múltán rajtam már visszavonulót fúj, ezzel együtt végig nagyon kényelmes, simulós illat.
Az üveg egyébként nekem nem tetszik, ez most így sikerült. Láttam már izgalmasabb illatokat is a háztól, nálam nem üveg értékű.