szeliger

adatok

76200 pont

Regisztráció dátuma: 2013. március 19.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 45-54

76200 pont

Regisztráció dátuma: 2013. március 19.
Bőrtípus: Száraz

1982 VÉLEMÉNY

Narciso Rodriguez all of Me

Narciso Rodriguez all of Me
2023. szeptember 30.

Kellemes, virágos, nőies illatocska, egy a száz közül, semmi extra, belesimul a tömegbe. Akiket nem annyira érdekel, hogy mit viselnek, sajnálják az időt az illatok világára, de azért valamit csak kell, mert olyan a környezet, na azoknak ez pont ideális lesz. Szép kerek illat, vegyes virágcsokor, sok rózsával, pézsmás-púderes alapon. Tartóssága közepes, 3-4 óra múltán rajtam már visszavonulót fúj, ezzel együtt végig nagyon kényelmes, simulós illat.
Az üveg egyébként nekem nem tetszik, ez most így sikerült. Láttam már izgalmasabb illatokat is a háztól, nálam nem üveg értékű.

Fresh Lotus Youth Preserve Moisturizer (régi)

Fresh Lotus Youth Preserve Moisturizer (régi)
2023. szeptember 29.

15 ml kisebb tégely egy ismerkedő csomagból, pont úgy néz ki, mint a nagy, csak lekicsinyítve. Belül kis füllel ellátott műanyag lapka fedi a krémet a csavaros kupak alatt. A krém színe nem teljesen fehér, kapott egy pici tojáshéjas árnyalatot. Az állaga könnyedebb, de nem folyós, a formáját megtartja. Erősen illatos és az illatát nem szeretem, van benne egy poloskás savanykás jelleg, szerencsére az arcról ez hamar elillan. Egyéként egy átlagos nappali hidratáló, a bőrt feltölti, puha, sima lesz a használata után. Sminkelni könnyen lehetett felette.
Elfogyott, de ebből sem lett kedvenc.

Catrice Curl It Volume & Curl Mascara

Catrice Curl It Volume & Curl Mascara
2023. szeptember 29.

Sok dicséretet hallottam róla, de nekem nem vált be. A kefe a képen láthatóval ellentétben fekete, a kefe formája ívelt, de nem olyan keskeny, mint a fotón, a szálak szilikonosak. A szín nem mélyfekete, kicsit szürkésebb árnyalatú. Hosszabbítást, vastagítást alig eredményez, a pillákon sokszor végig kell menni, hogy látványos legyen. Valami jót is mondjak róla, a pillákat nem nehezíti el, legalább az íveket nem egyenesíti ki. Pergés estére minimális, lemosni is egyszerű.
A tubus felirata szerint Lengyelországban gyártották.
Elég gyengécske, majdnem pénzkidobás.

41 ÖSSZETEVŐ

Zinc Phosphate EWG Kockázat: EWG Adat: közepes