szepjulia
Bőrprobléma: | Egyenetlen bőrfelszín |
Korcsoport: | 25-34 |
130 VÉLEMÉNY
s.Oliver Feels Like Summer EDT for Women
2017. december 18.Nagyon kedvező áron jutottam hozzá, még kétezer forint sem volt, ezért úgy voltam vele, hogy előzetes illatolás nélkül sem veszíthetek vele akkorát. De végül is pozitívan csalódtam. Az a tipikus nyári könnyed illat, mely kicsit sem tolakodó, finoman a háttérben lengedezik, amikor pedig megérzem, jó kedvre derít. Nem egy csodaszer számomra, de egy erős négyes mindenképp.
2016. április 9.
Látom eléggé megosztó ez a tusi, én kimondottan szerettem. Nem zavart sem a különös zöld színe és az illata sem. Szívesen használtam télen, azt a bizonyos krémesebb állagát is szerettem.
42 KRÉM
1 MÁRKA
Rexona Motionsense Active Shield Deostift
Sajnos a korábbi pozitív véleményekkel ellentétben, nekem nem igazán vált be ez a deo, pedig nagyon bíztam benne. Első szaglásra nagyon finom, nem túl tolakodó illatot áraszt. Körülbelül 5 órán át tart a hatása, utána pedig nem kimondottan jó az illata. Meleg időben az izzadság keveredik a deóval, ami így egy nem túl kellemes réteget hagy a bőrön. A fehér felsőimet sárgára, a sötét színűeket pedig fehérré fogta meg. Lehet hogy én kenek túl sokat magamra, de zuhanyozás közben szinte alig vagy csak nehezen, levakarva jön le a bőrről. Más nem marad, új dezodort kell keresnem, amint ez elfogy.