SzilAnn
Korcsoport: | 25-34 |
78 VÉLEMÉNY
Naturissimo Moringa & Jojoba Hajfény Balzsam
2022. szeptember 16.
Egyszerűen nem. Nem tudok olyan tényezőt mondani, ami tetszett volna benne.
Az illata nem volt kellemes, az állaga nagyon érdekes és könnyen hígul, de emiatt nehéz eldolgozni a hajon, hiszen nem érzem, hogy hova jutott már. Nem lesz tőle puhább vagy könnyebben kezelhető a hajam, a fénye pedig olyan, mintha nem használtam volna balzsamot.
Nagy szó, de eddig a legrosszabb balzsam, amit elhasználtam és azok közül a legdrágább is.
Annabelle Minerals Mosható Sminklemosókorong
2022. szeptember 12.
KM boxos szerzemény, semmi extra de a célnak tökéletesen megfelel, azóta is használom. Örültem neki, mert így már több korongom is van. Negatívuma, hogy sok lemosót beszív, mégis száraznak érződik.
Pamacsot csak micellás vizekhez szoktam használni erősebb, vízálló smink esetén. Első használat előtt alaposan kimostam és szárítógépbe tettem, mert a kibontás után picit hullott, de ez tökéletesen megoldotta a problémát. Amúgy sem használtam volna mosásá nélkül.
Puha, a szemkörnyéket nem irritálja. Mivel csak a széle van összevarvva, kicsit mozog, de ez nem akadályoz a használatában. Gyengédebb a pillákkal, mint egy keményebb anyagú korong.
Yves Rocher Intense Metamorphose Vízálló Szempillaspirál
Az YVES ROCHER-nál dolgozó lányok ajánlottak nekem két szempillaspirált, mert a sexy pulp volt a kedvecem egy jó ideje, azonban azt kivonták a forgalomból.
Lehet, hogy azért neheztelek erre a termékre, mert az elődje csodás volt (legalábbis nekem 100%-ban bevált), de ez a spirál minden csak nem vízálló. Az alsó pilláim hosszúak, így a bőrömhöz érnek, ez a spirál pedig folyamatosan kenődik a bőrömre. Mindezt annak ellénére, hogy nem krémes bőrre használtam, alapozó és púder volt alatta. Sminkfixáló használata esetén azonnal leolvad.
Sajnos a cipőpaszta állag, rossz illat és a rettenetes kenődés miatt nem ajánlom senkinek.
A VOLUMEszempillaspirál eggyel jobb, de hasonlóan nem ajánlom.