sziromniki
Krémmániás vevő: 3 vétel |
Megnézem |
45 VÉLEMÉNY
Wibo Cushion Contour Concealer Korrektor
2022. január 7.Pinkpandás rendelés mellé kaptam ajándékba ezt a korrektort, de sajnos egyáltalán nem lett a kedvencem. Már kibontáskor egy nagyon erős szag csapott meg, de ilyet még sehol nem tapasztaltam. Kínai műanyag szaga van, nem tudom, hogy a termék amit kaptam rossz vagy ennek ilyennek kell lennie, de számomra használhatatlanná teszi a korrektort. Ezenkívül a fedése sajnos elenyésző, világosítani se nagyon lehet vele az arcon a szemem alatti karikákkal pedig semmit nem tud kezdeni, pedig nincsenek erős karikáim.
Én tényleg szérumként szoktam használni,hidratáló mellé tökéletes kiegészítő! Idáig nagyon bevállt, könnyen beszívódik és szépen kiegészíti a hidratólámat. Primerként is ígéretesnek tűnik, de ezzel kapcsolatban még kísérleteznem kell!
Egyelőre 5*, ár érték arányban szerintem verhetetlen
Update: azóta csak kiegészítésként használom, ha nem reggel sminkelnék egy primer előtti plusz hidratálásként, oda szerintem tökéletes és végzi a dolgát, a mindennapi rutinomban pedig a g&g Ha Lightera cseréltem le
Nature Box Argánolaj Szilárd Sampon
Kezeket el ettől a terméktől! Egy ajándékcsomagban volt benne ez a sampon és gondoltam, hogy akkor már kipróbálom. Még nem használtam korábban szárazsampont, de ha a többi is ilyen, valószínűleg nem is fogok. A sampon bárhogy is próbáltam használni nem habzott fel, illata alig volt és a fejbőrömet iszonyatosan kiszárította, sőt korpás is lett. 3-4 alkalmat bírtam ki vele, nagyon hamar zsíros lett utána a hajam tőle és nem éreztem azt, hogy rendesen tisztított volna. Egyszerűen egy hatlamas nem!