sztike
Krémmániás eladó: 3 eladás |
Megnézem |
575 VÉLEMÉNY
L'Oréal Paris Lash Paradise Vízálló Szempillaspirál
2023. november 26.Drogériás viszonylatban a L'Oreal az egyetlen márka, ami valóban vízálló, tartós szempillaspirált tud gyártani, nagyon régóta csak ezt a márkát veszem. Nagy, mindenre (napsütés, szél, hideg, meleg) könnyező, érzékeny szemeim vannak, ezért csak és kizárólag vízálló spirált használok hétköznapokra is. Évekig használtam a régi verziót, egyértelmű volt, hogy az újat is ki fogom próbálni. A kefe a régi maradt, nekem nagy kedvencem ez a homokóra fazon, könnyű vele dolgozni. Bár elsőre nagynak tűnik, nekem soha nem okozott problémát, gyönyörűen szétválaszt, igazi fluffy, legyezőszerű pillákat lehet vele formázni. Még anno a legelső használat előtt aggódtam, hogy túl sok festéket fog felvenni, de egyáltalán nem ez a helyzet, nem kell vele finomkodni, pont megfelelő mennyiséget vesz fel. Az új formula szerintem jobb lett, nem sűrűsödik be olyan hamar a festék, mint a régi verzió esetében. Nem pereg, nem fogja össze a szemkörnyéket nap végére sem, nem irritál, tengerparti nyaralás is sima ügy vele és Garnier kétfázisú sminklemosóval gond nélkül lejön. A teljes vízállósága mellett azt szeretem benne a legjobban, hogy nem keményíti, merevíti meg a szempilláimat, puhák, lágyak maradnak, mégis tartják egész nap a szempillagöndörítővel kialakított ívet. Must have nálam, minden téren tökéletes számomra.
Garnier Botanic Therapy Hajpakolás Ricinus- és Mandulaolajjal
2023. november 14.
Eddig csak a márka banános pakolását használtam, de most megvettem ennek a "felújított" verzióját is. Tudni kell rólam, hogy kulcscsontig érő, vékonyszálú, nyeszlett, nyomi hajam van, amit naponta tupírozok és minden hajmosás után besütök, hogy legyen valami volumene. Az állandó formázás miatt muszáj hidratálni a hajam, a loknikat is jobban tartja, ha megfelelően ápolt.
Ez a pakolás remekül teljesít, először is imádom az illatát, még a hajmosás utáni 2. nap is érzem. Másodszor pedig hihetetlenül puha, selymes, fényes és rugalmas lesz tőle a hajam, sokkal könnyebben, tartósabban formázható. Könnyen kimosható és nincs benne szilikon, ami tovább lapítaná az amúgy is lelapuló hajamat. Én hajmosás előtt, száraz hajra kenem fel (hajtőre nem), fent hagyom egy ideig (változó, 20-120 perc közötti tartamra), aztán szokás szerint hajat mosok. Remélhetőleg sokáig elég lesz, de jelenleg annyira rákattantam, hogy minden hajmosás előtt használom. Abszolút ajánlom, főleg akcióban.
L'Oreal Paris Infaillible 24H Fresh Wear Foundation
2019-04-24
Használtam az előző verzióját is, nagyon tetszett, ezért a Glamour-kupont erre használtam fel. Valóban más, mint a régi, de először érzem azt, hogy az újítás jót tett. Sokkal folyékonyabb az előző formulához képest, a fedése viszont még jobb is, amit nem tudom, hogy értek el, de ennek hála sokkal természetesebb hatást ad, mint a korábbi.Egyetlen vékony réteg szinte teljes fedést ad, mégis teljesen természetes hatást kelt, nem mattítja élettelenre az arcot, mégsem kopik. Az illata picit más lett, szerintem az alkohol is több lett benne, de semmilyen negatív hatást nem gyakorolt a bőrömre, szóval maradéktalanul elégedett vagyok vele. A színe szerintem nem lett pontosan olyan, mint az előzőnek, picit sötétebbnek látom (120 Vanilla), viszont nem is olyan barackos - kissé rózsaszínes, sokkal szebben hozza a meleg bőrtónust (végre!!!). Örülök, hogy végre van drogériás viszonylatban is világos, sárgás alapozó, az viszont bosszantó, hogy a téli színhez jobban passzolót (Linen) csak netről tudom majd beszerezni.. (Egyébként nagyon vicces, amikor a lakosság nagyobb részét adó rózsaszínes bőrtónusú hölgyek vérig sértődnek, ha egy alapozó meleg, sárgás altónusú :D Hát igen, ilyen érzés nekünk, szegény elhanyagoltaknak a hazai drogériás kínálat 90%-a... ) Összességében én nagyon elégedett vagyok vele, biztosan újraveszem.
UPDATE:
Reformulálták és bár nem ez a Holy Grail alapozóm, tartok belőle itthon, hogy kevésbé fontos alkalmakon ne a mindennapi high-end alapozóm fogyjon. Az új formulával semmi bajom, gyönyörű, bőrszerű, bőrbe simuló finishe van, jól kijön a zsíros bőrömmel, a fedése közepes (de építhető), a tartósságával is meg vagyok elégedve. DE. Nem tudom, hogy minden árnyalat esetében így van-e, de a nyári színem (120 Vanilla) enyhén más lett a régi formulához képest (volt itthon a régiből és az újból is, összehasonlítottam). Nekem meleg, olívás tónusú bőröm van, amitől ez az újabb verzió még jobban elüt, mint a régi, konkrétan narancsos-barackos árnyalat. Ha valaki hasonló cipőben járna, mint én van egy trükköm, hogy használhatóvá tegyem: az alapozót a kézfejemen összekeverem egy borsónyi Catrice Anti-Redness primerrel (zöld, tubusos krém, de igazából bármilyen krémes állagú zöld korrektor megteszi) és így viszem fel. Ezáltal a narancsos alapozó olívásabb, zöldesebb tónust kap és így már tudom használni. Télen a 100 Linen árnyalatot szoktam használni, hogy az is változott-e, nem tudom, de majd updatelek. [Esetleg ha valaki próbálta már és vett észre különbséget, írja meg, legyen szíves :) ]