KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

tkati

adatok

595 pontRegisztráció dátuma: 2013. december 8.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 35-44

595 pontRegisztráció dátuma: 2013. december 8.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 35-44

43 VÉLEMÉNY

Marion Spa Hámlasztó Zokni

Marion Spa Hámlasztó Zokni
2019. augusztus 21.

A terhesség alatt elhanyagolt lábam miatt próbáltam ki, mert a reszelőt nem találtam elégnek. Először is, nem zokni, műanyag zacskó. Másodszor, a folyadék, ami hámlaszt, kibuggyan belőle legkésőbb akkor, amikor felhúzom rá a zoknit. Az a kb. 20 ml hámlasztó folyadék meg ide-oda bugyog a zacskóban akkor is, ha van az emberen zokni, így kellemetlen benne járkálni. Értelemszerüen nem csak a talpat, hanem a lábfej többi részét is éri a folyadék, majdnem a bokáig, ahol nem kemény a bőr. Ezeken a területeken csípett is egy kicsit. Nem véletlenül írja, hogy vegyünk rá zoknit, egyrészt az tartja a nejnlonzacskót a lábon, másrészt hideg érzetet okoz a folyadék. De ezen a zokni sem segít, persze. Gőzöm nincs, milyen a többi hámlasztó zokni, de ez kellemetlen. Inkább napi háromszor is használom a sarokreszelőt! Csak azért kapott két csillagot, mert megelőlegeztem, hogy három nap múlva tényleg látszik a hatás. De akkor sem veszem meg soha többet. Csak utóbb olvastam, hogy mások itt azt írják, elég gusztustalan a hámlás folyamata, és napokig is eltart. Hát, így nyár közepén azt remélem, mégsem fog hatni...
Frissítés: igen, hat, kb 5-6 nap után kezdődött. Kb. egy hete folyamatosan hámlik a lábamon a bőr. Hát, ezt nem nyáron kell használni.

Venita Henna Color Színező Balzsam

Venita Henna Color Színező Balzsam
2019. június 7.

Sokáig használtam vegyi hajszinezőt és -festéket is, sokáig por állagú hennát és/vagy henna keveréket. Az alap hajszínem középszőke, enyhe aranyos/rezes árnyalattal, de az utóbbi néhány évben őszülni kezdtem, és hamvassá vált. Az utóbbi időben eredetihez hasonlót szerettem volna festeni, de sehogy sem sikerült a megfeleő színt megtalálni. A hajam végén már mindenféle rézvörös árnyalat van, henna és vegyi is. A Henna Color hajszinező bazsamnak két színét próbáltam, a szőkésvöröset (talán 2), és a szőkét (1). Na most, leginkább a szőke az, amit kerestem! Inkább csak a hajam fényét változtatta meg, mivel nem vagyok világos szőke. De ez sem az a hamvas hidrogén szőke, mint a dobozon, hanem van egy kis meleg réz fénye. Tapasztalatom szerint kb. egy hónap alatt kimosódik, de nem teljesen nyomtalanul, nekem annyira, hogy a lenövés nem látszott, teljesen természetes volt az átmenet. Nekem nem festette meg a vizet a hajmosások során a sötétebb színárnyalat sem. A váll alá érő, vékony szálú, de dús hajamra egy tubus éppenhogy elég. Szeretem, nem roncsolja a hajamat. Az ára nem 1700, hanem 500 Ft...

Cultivator's Colors from Nature Hajfesték

Cultivator's Colors from Nature Hajfesték
2018. december 21.

A sötétszőke árnyalatot vettem meg, ÉS TÉNYLEG SÖTÉTSZŐKE LETT A HAJAM!

A kiindulóállapot a következő:az eredeti hajszínem hamvas sötètszőke, rajta egy lenőtt, megkopott vegyi hajszinező, az alatt régi henna. Mielőtt őszülni kezdtem volna, a hajamnak szép, aranyos fénye volt, és valahogy ezt szeretném visszakapni, eddig sikertelenül. És most sem sikerült.

A vállig érő, dús, de vékonyszálú hajamra az egész doboznyit rákentem, és simán fevett ennyit, a felével, amennyit javasolt a leírás, sokat kelett volna bajlódni. Kb. 70 percig volt fent, a 90 percet nem volt türelmem kivárni.

A dobozon levő aranyos középszőke fotónak semmi köze az eredményhez, mert nekem az eredetinél is sötétebb szőke lett, és legfőképpen hamvas lett. A vörös lenövés is sötétedett, sötétgesztenye lett.

A hajam nem lett puha és ápolt, nem találkoztam eddig olyan természetes hajfestékkel, ami ilyet csinált volna. Ehhez valami hajvégápoló kell. Az ősz hajszálakat befogta, de csak kevéssé. Ez nem 100%-os őszfedés. Ahhoz a természetes hajfestékkel előbb hennázni kellene.

Abszolút pozitívum: a kisadagos, jól porciózható kiszerelés, és hogy tényleg sötétszőke.

Abszolút negatív: a dobozon levő szőke köszönő viszonyban sincs az eredménnyel, és el nem tudok képzelni olyan alapszínt, amire ráfestve azt az aranyszőke színt el lehetne vele érni. A 100 % őszfedés igérete átverés.


Update:Kb két héttel és ket hajmosással később a színe elmélyült, mostmár inkább barnának mondanám... Úgy gondolom, sok volt a 70 perc.

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.