Vajdus23
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
Korcsoport: | 18-24 |
160 VÉLEMÉNY
Maybelline Tattoo Brow Lasting Color Pomade
2022. április 29.4 évig hű társam volt úgy, hogy minden egyes nap használtam, és imádtam! Nagyon tartós, betartja amit ígér; ha víz éri, sem tűnik el. A hozzá járó ecsettel remekül lehet dolgozni, igazán "sharp" szemöldököt lehet vele csinálni, kezdőknek is. Újravevős!
The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2%
2021. március 21.Kihagytam az 5%-ost, és egyből az erősebbel kezdtem (utánanézés hiánya :D), de a bőröm szuperül tolerálta. Heti kétszer használom az esti rutin részeként, és 3 hónap használat után kijelenthetem, hogy imádom! Niacinamide 10%-kal együtt használom, és remekül kiegészítik egymást, másnapra olyan ragyogó és puha a bőröm, öröm ránézni a tükörben.
Maybelline Szemhéjtus Tattoo Liner Liquid Ink Black
Sajnos vásárlás előtt nem olvastam el az itteni véleményeket, így ő landolt a kosaramban, meg is bántam. Rutinos vagyok tusvonal húzásában, még úgy is, hogy műszempillám van, nem szokott gondot okozni, de ezzel a termékkel igen. Összeragasztja a pilláimat, darabokban jön le, ráadásul ráhúzni sem tudok, ha megszárad, mert felszedi az alatta lévő réteget. Kevésbé tartós, és a végeredmény fényes, ami nekem szintén egy negatívum.