Valeria

adatok

235 pont

Regisztráció dátuma: 2021. augusztus 9.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Bőröregedés
Korcsoport: 35-44

235 pont

Regisztráció dátuma: 2021. augusztus 9.
Bőrtípus: Száraz

5 VÉLEMÉNY

Sisley Nutritive Lip Balm

Sisley Nutritive Lip Balm
2022. december 26.

Azzal kezdem a véleményemet, hogy visszatérek a La Mer Lip Balmhoz:) Kb ugyanannyiba kerülnek, egyforma mennyiség és állag, különbség a Sisley javára hogy teljesen illatmentes. Ugyanakkor több hét használat után sem múlt el a repedezés pedig minden este és reggel használom. Átmenetileg segít, hosszú távon sajnos nem. (A La Mer pl igen.)
Sokat szenvedek a cserepes szám miatt, nem sajnálom a pénzt hogy szép sima legyen, de nem a Sisley erre a legjobb.
(Aki még szintén e népbetegségben szenved: nekem még az pl bevált hogy sokat radírozom, és éjszakára vastagon bekenem Clinique Overnight maszkkal. De egy jó balzsam mindenképp kell.)

Estée Lauder Soft Clean Silky Hydrating Lotion

Estée Lauder Soft Clean Silky Hydrating Lotion
2022. december 11.

Szeretek mindent ami essence / lotion, jó hogy kitalálták ezt a műfajt. Nekem tavasztól őszig kiváltja a nappali hidratáló krémet, hidegebb időben pedig alá használom. Szemkörnyékre, arcra, nyakra, dekoltázsra, mindenhova.
Ez a termék nem a legdrágább, de nekem pl jobb mint a regenerating youth treatment lotion. (A többi EL lotiont még nem próbáltam.) Tartalmas, kellemes puha érzetet ad, látványosan szebb tőle a bőr. 400 ml életem végéig elég. Az illata habfürdőre emlékeztet, nekem tetszik.

NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate

NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate
2022. december 5.

Térfogatnövelőnek vettem, ajakápolásra egyébként létezik ezer más termék.
Eleinte abszolút működött, valahogy stimulálja a bőrt és ettől nagyobbnak látszik. Később ez a stimuláció már sok volt, a sokadik használat után irritált, és további növelő hatást nem hozott. Nem tudtam elhasználni egy üveggel, abba kellet hagynom a használatát kb a kétharmadánál. Talán ritkán, heti 1x rendszerességgel el tud fogyni.

1 ÖSSZETEVŐ