Valeria
36 ELADÓ KRÉM
5 VÉLEMÉNY
Estée Lauder Soft Clean Silky Hydrating Lotion
2022. december 11.
Szeretek mindent ami essence / lotion, jó hogy kitalálták ezt a műfajt. Nekem tavasztól őszig kiváltja a nappali hidratáló krémet, hidegebb időben pedig alá használom. Szemkörnyékre, arcra, nyakra, dekoltázsra, mindenhova.
Ez a termék nem a legdrágább, de nekem pl jobb mint a regenerating youth treatment lotion. (A többi EL lotiont még nem próbáltam.) Tartalmas, kellemes puha érzetet ad, látványosan szebb tőle a bőr. 400 ml életem végéig elég. Az illata habfürdőre emlékeztet, nekem tetszik.
NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate
2022. december 5.
Térfogatnövelőnek vettem, ajakápolásra egyébként létezik ezer más termék.
Eleinte abszolút működött, valahogy stimulálja a bőrt és ettől nagyobbnak látszik. Később ez a stimuláció már sok volt, a sokadik használat után irritált, és további növelő hatást nem hozott. Nem tudtam elhasználni egy üveggel, abba kellet hagynom a használatát kb a kétharmadánál. Talán ritkán, heti 1x rendszerességgel el tud fogyni.
15 KRÉM
1 ÖSSZETEVŐ
Sisley Nutritive Lip Balm
Azzal kezdem a véleményemet, hogy visszatérek a La Mer Lip Balmhoz:) Kb ugyanannyiba kerülnek, egyforma mennyiség és állag, különbség a Sisley javára hogy teljesen illatmentes. Ugyanakkor több hét használat után sem múlt el a repedezés pedig minden este és reggel használom. Átmenetileg segít, hosszú távon sajnos nem. (A La Mer pl igen.)
Sokat szenvedek a cserepes szám miatt, nem sajnálom a pénzt hogy szép sima legyen, de nem a Sisley erre a legjobb.
(Aki még szintén e népbetegségben szenved: nekem még az pl bevált hogy sokat radírozom, és éjszakára vastagon bekenem Clinique Overnight maszkkal. De egy jó balzsam mindenképp kell.)