Veronikaa
ColourPop Metallic Pressed Powder
2018. november 25.
Összességében SZERELEM!!!
Külön-külön:
- Paper tiger: csodálatos mustársárga szín, akár az egész mozgó szemhéjra, akár csak a mélyító vonalban! Gyönyörűen illik a zöld szememhez.
- I owe you: matt krémes narancs-terrakotta álomszín.
- Glass bull: gyönyörű kékes-rózsaszínes duókróm. Kicsit “chunky”bb mint a többi, ujjal felvíve a legszebb. Szürke/zöld (Team captain) színnel kombinálva a kedvencem.
- Take a break: csillogos barack árnyalat. Nem metálos, kicsit visszafogottabb fényű, hétköznapokra is tökéletes.
- Issues: matt barackos szín, kissé neonba hajlik. Satírozásra nagyon szeretem vagy akar az egész mozgó szemhéjra. Krémes és matt!
- Team captain: hidegbe hajló olíva zöld, swatcholva is gyönyörűen mutat, felvíve minimálisan szürkesebb mint amire számítottam. Viszont nagyon szépen mutat a zöld szememmel, zöld vagy akar barack sminkekkel is.
Going steady: Extra pigmentált lila, imádooom!
Two piece: ez a szín kevésbé pigmentált swatcholva, de ecsettel szépen felvihető, elsősorban az alsó szempillatőhöz viszem fel.
5*****
Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser
2018. október 19.Szépen kisimítja a pórusokat, egyenletesebbé teszi a bőrt. Nekem pattanást nem okozott. Igazából legtöbb reggel nem érek rá primert használni, ezért nem minden sminkeléskor használom. Szeretem, de túlságosan nem hosszabbítja meg a sminket, viszont szebben elterülő rajta a korrektor.
Maybelline Facestudio Master Chrome Metallic Highlighter
Molten Rose Gold árnyalat: éppen barackos highlighter keresésében voltam, ekkor vettem meg. Bár rózsaszínesebb, mint amit kerestem de nagyon megszerettem. Általában arany pezsgős színű highlightereket használok, de ez nagyon szép a világos sárgás alap tónusú bőrömön. Nagyon szép építhető fénye van, nem csillámos!