vfejes
Korcsoport: | 35-44 |
Krémmániás adás-vétel
3 ELADÓ KRÉM
214 VÉLEMÉNY
Majdnem olyan fantasztikus, mint a 40-es és a legelső eredeti sárga üveget tesói. Kicsit a 68 rózsaszín egy picit intenzívebb, még gyümölcsösebb verziója.Nem olyan édes, mint az előbb említettek, de leszáradáskor mégis tompán ott van az édes alap, igencsak háttérben. Óriási szerelem az egész család, legszívesebben elfelejtenék minden mást idén nyáron. Rajtam ő is tartós, egyedül az 68 rózsaszínt nem érzem annak, de lehet csak hamarabb megszokta ez orrom.
Végül: ezek a limitált illatok szinte pillanatok alatt elfogynak minden boltban és webshop-ban, így ha ilyet láttok és tetszik, ne nagyon gondolkozzatok sokáig. Én vettem belőle egy tartalékot, mert ebből csak kis kiszerelésben van és hetek óta hiába vadásztam, mire ma a Notinoban csomagátvételkor ott mosolygott a polcon egy leárazva 😅🙈 Első fujás után megőrültem érte és a 40-esért is, azonnal megvettem 😊
Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream
2023. június 27.Édes-krémes, összetett illatú, fantasztikus krém. A tusfürdő és a permet mellett használom. Rabul ejtette a szívem, nyári kánikula, szabadság illat. Nehéz és mégis könnyű, több komponensű. A bőröm nagyon szereti. Hogy hat e narancsbőrre, nem tudom, mert én edzek és edzek, és figyelek hogyan eszem… lehet picit segít, de szerintem az ilyenek max legendák, esetleg átmeneti kis hatás lehet. Bárhogyan is, a bőröm száraz és érzékeny, ebbe meg legszívesebben belefulladnék 😅❤️
11 KRÉM
1 MÁRKA
1 ÖSSZETEVŐ
L'Oréal Professionnel Majirel Cool Cover Hajfesték
2-3 év kínlódás után megtaláltam a tökéletes szint és fedést, többek közt köszönöm ezt asdf27 kommentjének is. Maradt egy halom palette és alfaparf meg egy L’Oréal festékem, azt sem tudom mit kezdek vele (senkinek nem kell 🫣😅😂)
A vicc h persze a fodrászom leszólta, hogy ő ezt a fajta festéket nem szereti.. 😳 és nem értem tényleg, miért
Az én színem sötétszőke, 8 és 8.1 keveréke felesben a hamvassal, 6-os oxi. Természetesen dupla annyi ideig hagyom fent, 44 évesen szinte teljesen ősz vagyok. Ez a festék teljesen természetes színt és tökéletes fedést ad. Nem esik le a hajam, nagyon keveset kopik (pont jó) és nem irritál, nem fogja be a bőröm úgy, hogy ne tudjam leszedni) Csak tövet festek, meg időnként járok rendesen fodrászhoz vágni, meg melírozni.
Mostantól nem veszek mást.