WorkingClassGirl

adatok

7005 pont

Regisztráció dátuma: 2015. március 19.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
Korcsoport: 25-34

7005 pont

Regisztráció dátuma: 2015. március 19.
Bőrtípus: Kombinált

282 VÉLEMÉNY

Prada Infusion D'iris Cèdre

Prada Infusion D'iris Cèdre
2023. augusztus 28.

Egyetlen fújás és 2-3 óra tesztelés után vettem meg a teljes üveggel, és nem bántam meg.
Finom friss, púderes, virágos tisztaság illat, leszáradásában az a pici tömjén nagyon finommá teszi. Gyakran vonzanak a mások által szappanosnak, sőt ez esetben mosószer illatúnak titulált parfümök. Négy évszakos, nem-offenzív komfort illat, nem tudom elképzelni, hogy bárkinek is rosszul esne ezt az illatot érezni. Nekem nagyon betalált. Nem túl tartós, újra kell fújni.

Balea Med Ultra Sensitive Panthenol Körperbalsam

Balea Med Ultra Sensitive Panthenol Körperbalsam
2023. február 11.

Hamar a kedvencem lett. Könnyen kenhető, gyorsan beszívódó krém. Csak annyira olajos, hogy még kellemes legyen, de télen is elég testes nekem. A hidegtől sebesre száradt kezemmel is szép eredményt ért el. Nekem olyan testápolónak tűnik, ami a legtöbb ember számára jó, de nagyon száraz, ekcémás bőrre lehet, hogy kevés.

Geek & Gorgeous 101 C-Glow 15% C-Vitamin Szérum

Geek & Gorgeous 101 C-Glow 15% C-Vitamin Szérum
2023. február 5.

Érdekesen fog hangzani, de annak ellenére, hogy nem akarom többet az arcomra kenni, szerintem ez egy 5 csillagos termék.
Több, mint 5 éve nem vettem semmilyen aszkorbin savas szérumot, mert nálam a folyamatos, enyhe irritáció -ami velejárója-, nem társul olyan eredménnyel, ami miatt megérné. De ez attól még nagyon jó termék annak, ami szereti a tiszta c-vitamint. Gyorsan felszívódik, nagyon könnyű, vízszerű állaga van. Hűtőben tartva nem tapasztaltam idő előtti oxidálódást. Miteszereket sem okozott, mint régen a wishtrendes szérum. Nem veszem újra, maradok a retinoidoknál, meg a c-vitamin származékoknál, de olyan jó áron van, hogy nem vesztettem sokat. Dekoltázsra és testre használom a maradékot.

6 ÖSSZETEVŐ

Az ausztráltasmán hegyi bors virágának és levelének a kivonata.Az összetevő a gyártó tesztjei szerintmegakadályozza a bőrérzékenységet érzékelő TRPV1 receptor aktivitását, ezáltal azonnalenyhítiviszketést és az égő érzést, valamint csökkenti a bőrvörösség megjelenését (az UV sugárzás által kiváltottat is). Ezen túl antioxidáns hatással is bír, mely állítólag 3x nagyobb, mint az áfonyáé, valamint... tovább >>

Disodium Oleamido Mea Sulfosuccinate EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen