xandra932
Bőrprobléma: | Vízhiány |
Korcsoport: | 25-34 |
Krémmániás adás-vétel
7 VÉLEMÉNY
Douglesben tett latogatasaim soran mindig megillatolom, es rendszerint racsodalkozom, hogy ferfi illatrol van szo... szamomra mindenkeppen van egy feminim vonulata, es komolyan gondolkodoba esem , hogy megvasarlom magamnak. ( nokent) . Kedves hozzaszolok, varom velemenyetek! :) <3
Annyira krémes, és balzsamos illat, karakterre leginkább a Samsara-hoz hasonlítanám. Nem kifejezetten nagyon fiataloknak készült, én úgy érzem. Decens, elegáns, intelligens nőn tudom csak elképzelni. Kifejezetten tetszik , hogy egyáltalán nem érződik semmiféle szúrósssága, ugyanakkor nemis negédes. Egy törékeny nőt juttat eszembe, aki kecsesen végigsétál az úton, mintha a vörös szőnyeg lenne ! :)) Nagyon jó benyomást tett rám :)
Tom Ford Metallique EDP
Engem nagyon megfogott az illata, a kinézetéhez hűen van az illatnak némi fémes jellege. Szerintem nem tipikusan nőies illat, a kicsit vaníliás karakter ellenére sem, bár úgy gondolom pont ezért tetszik. Egyértelműen tükrözi a luxust, viszont a tartósságával, szilázsával nem voltam elégedett...teszek még egy próbát , hátha..