xxs
Korcsoport: | 35-44 |
Krémmániás adás-vétel
Krémmániás vevő: 2 vétel | Megnézem |
63 VÉLEMÉNY
Redken Extreme Bleach Lamellar Water Kiöblítendő Regeneráló Kezelés Szőkített Hajra
2023. március 22.
Update: szerintem félreértés, de a leírásból úgy lehet érteni, mintha ez "meggyógyítaná" a hajat. Szerintem simán csak a ph-ja olyan, hogy lesimítja használatkor a hajszálat. Balázsamot én használtam előtte és kellett is, mert ez nem ápol, hanem felületkezel - azt modjuk hatásosan.
Kiváló, anélkül simítja le a hajszálakat, hogy elnehezítené, könnyen kezelhető lesz pár másodperc alatt - de az ötödáron elérhető drogériás Gliss hasonló termékénél nem / nem jelentősen jobb.
Oribe Royal Blowout Hair Styling Spray
2023. március 19.Sajnos negyon tetszik, bár arra tényleg vigyáznom kell, hogy kb a fül vonalától lefelé kerüljön csak, oda sem kell tonnányi, mert hajtőnél zsírosít (vékony szálú hajam van, hajlamos zsírosodni egyébként is). Érezhetően jobban kezelhető lesz tőle a hajam, könnyű vele szárítani (körkefe és Airwrap hullámok esetén is). Mivel alig használtam más blowout termékeket, nehéz lenne velük összehasonlítanom, illetve a Redken rózsaszín blowout-hoz képest jobb, erősebb segítség és erősebb kontrollt ad a formázáshoz, de nem ártöbblet arányában. Luxuscucc, az illata nekem nem tetszik, de szerencsémre nem is marad meg a hajamban.
2 ÖSSZETEVŐ
Eucerin Aquaphor Regeneráló Kenőcs
Update:úgy alakult, hogy gyorsan vennem kellett valami kenőcsöt és ez volt hirtelen elérhető. Az árát továbbra sem magyarázza az összetétel, de amit a formula kifejlesztésébe tettek, talán igen: ezek szerint nem minden paraffines kenőcs egyenlő, ezt nagyon kellemes használni, ahová felkenem, onnan nem mászik el, ezért tartósan védi a bőrt. Érezhetően jobbnak tartom, mint az eddig használt hasonló termékeket (klasszikus vaselin, random petróleum alapú nevenincs kenőcsök, méhviaszos / shes vajas stb kenőcsök). Ajakápolónak is remek. A kicsi tubust vettem, praktikius a kiszerelés és a felpattinthatós kupak, nem szivárog, ezer évig elég lesz, annyira tömör a termék, de így is táskába való méret. Megtértem. :)
2019 március (négy csillag):Hű. Felpimpelt vazelin. Persze, hogy mindenre szuperül működik, amire a vazelin jó! Persze, hogy nem szívódik be!
Köszi, hogy elérhetővé tettétek az összetevők listáját, mert bár értem, hogy a termék klassz, de összetevők alapján nem érdemes megvennem - egyszerűen azért, mert sokkal olcsóbban is lehet vazelint és panthenolt venni.