Yeticica
5 ELADÓ KRÉM
483 VÉLEMÉNY
Rituals The Ritual Of Ayurveda Hair & Body Mist
2023. szeptember 2.
Gyönyörű illat, egyszerű, nemes, és számomra végtelenül nyugtató, szinte meditatív állapotba hoz valahányszor felfujom.
Én érzek benne szantalt, vagy valamilyen fűszeres fát, nagyon halványan, de olyan szaunát/ spa-élményt idézően.
Az 50 ml-s üveg meseszép, s mivel fürdés után szoktam magamra tenni, kiallitottam a fürdő polcara, hogy a szemem is gyonyorkodhessen benne sokat.
Nagyon örülök neki, de sajnos rajtam csapnivaló a tartóssága. Este, pont elalvasig érezni, aztán huss.
Talán arra is emlékeztet, minden mulandó?
Jogazashoz is tökéletes lesz, már tudom.
Ooo, micsoda időutazás számomra ez az illat!
Felfuffantottam merő unalomból, ha már itt szemezett velem a gyári minta hetek óta, és azonnal tagulni kezdett a pupilla 😅
Nagyon izgalmas illat, és végtelenül, szemtelenül szexuális kisugárzása van. Gondolom a szokásos Narciso féle mosusz teszi ezt, amivel szeretem-utálom kapcsolatom van. Érzem, hogy nagyon arcpirító, de közben taszít is, mert rajtam savanykásnak érződik.
Minden próba után megallapitottam, hogy az elején a szilva tetszik nagyon, elleneben túl erőszakosan tolakodik az illat az orromba, ami 10 perc után előbújik, már sokkal jobban kedvemre való. Viszont tagadhatatlan, hogy van egy erőteljes vintage jellege, vagy talán inkább stílusa. Lelki szememim előtt felsejlett az eredeti Poison edt sötét uvegcséje, a sötét, buja illatával. Anyukám hordta alkalmi illatnak, vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban (az illat fantasztikus, csak szerintem nem illett a törékeny alkatahoz és a gyerekes személyiségéhez). Emiatt az asszociáció miatt ez a parfüm is maximum négy fal között szimatolos lesz nálam.
A szilvaja isteni, az egész parfüm rendkívüli szerintem, jó lenne ha másokon gyakrabban éreznék ilyen (mester)műveket, a huszonnyolcadik bakkaratdúp helyett például.
Az üvege csodaszép, de szerintem nem passzol igazán a beltartalomhoz, inkább a tubarozsas sötét lila üveget adnám ehhez az illathoz.
Próbáljátok ki, gyönyörű illat!
Afnan Zimaya Fatima Pink Parfümkivonat
Egy szó: Delina .
Na jó, kicsit viselhetobb verzióban, sőt talán inkább a la rosee felé hajolva. Csodás nőcis illat , ód aa modern rózsához.
Javítom: Delina LIGHT .
Isteni, citrusos (rebarbarás?) Rózsa, frossen, üdén, s egészen egysikuan. Inkább Delina La Rosee. Nem tudom. De tartós, az elején bődületes hatótávolsággal 😅