zabszalma
Korcsoport: | 45-54 |
Krémmániás adás-vétel
1 ELADÓ KRÉM
25 VÉLEMÉNY
Mandula és egyfajta gyümölcsös jelleg keveredik rajtam. Teljesen belepasszol a téli hangulatba, luxusérzetet keltve. Ruhán nagyon tartós, bőrön kevésbé. Felemelő, önbizalmat sugárzó illat.
Ez a parfüm isteni! A közelébe sem mentem eddig, pedig nagyon szeretem Armani alkotásait. Se nem gyümölcsös, se nem virágos és mégis mindkettő egyszerre. A leszáradása viszont totális jázmin. Michael Kors - Glam Jasmin parfümjére kerekedik ki a bőrömön, de nem olyan direkt és karcos, mint az M.K. alkotás. Nem egy összepancsolt, gyorsan piacra dobott illat. Nagyon finoman, szeretetre és lágyságra lett hangolva. Energiát, életörömöt, frissességet és vidámságot hordoz. A jázminnal nem vág fejbe minket Armani, átölel sok-sok finomságot, amivel hihetetlenül jól érezheted magad a bőrödben.
Panarom Citrus Paradisi Grapefruit Héj Illóolaj Párologtatáshoz
Szikrázó öröm és nevetés. Ez a grapefruit tiszta illóolaja. Jókedvet, boldogságot fakaszt. Igazi tavaszi megújulás.Még parfümimádóként is tisztaságával, vegyianyag mentességével sokszor, kiüti a ringből a sok mérgező parfümöt. És közben gyógyít testet, lelket. 1 csepp a csuklómra, és 2 óra illatvarázs következik.