Zindi
Bőrprobléma: | Egyenetlen bőrfelszín |
Korcsoport: | 25-34 |
64 VÉLEMÉNY
Maybelline Lash Sensational Sky High Waterproof Szempillaspirál
2022. február 19.Tartósságra, pigmentációra jó, viszont kicsit rövidek a sörtéi és NAGYON puha a feje, gyakorlatilag nem tudod a sörtéket a szempilláid közé nyomni mert inkább elhajlik az egész fej és csak a szempilláid alsó felét simized vele, ekkora hype mellett csalódás volt, ha keményebb szilikonból és esetleg picit hosszabb sörtékkel csinálnák egy kifejezetten jó spirál lenne de így ebben az árban (vagy még alatta is) jobbakat találni.
Eddig a Proof It!-et használtam, de gondoltam adok egy esélyt ennek is, így télen tartósságra nem sok különbséget veszek észre, lehet nyári izzadós napokon majd alulmarad de eddig teljesen jó, nap végén is szép vele a szemsmink. A színe miatt nem kell félni, világos bőröm van, ez is egy szép, világos sápadt szín, nem is fed erősen, csak annyira hogy eltüntesse a szemhéjon látszódó ereket.
Nivea Kettős Hatású Szemfesték Lemosó
Mindent IS leszed, a legvízállóbb tussal és szempillaspirállal is elbánik, igen, olajos, viszont ez az olajos érzet nekem hamar eltűnik cserébe a nem olajos lemosókkal másnapig dörzsölhetem a szemem.