KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Zsildom

adatok

2605 pontRegisztráció dátuma: 2015. március 21.
Bőrtípus: Zsíros
Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
Korcsoport: 45-54

2605 pontRegisztráció dátuma: 2015. március 21.
Bőrtípus: Zsíros
Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
Korcsoport: 45-54

133 VÉLEMÉNY

Paula's Choice Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator

Paula's Choice Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator
2015. december 7.

2015.03.Hatalmas csalódás. Akartam szeretni, két delux mintát használtam el, a harmadikat, amit ajándékba kaptam, már nem merem elkenegetni. Hidratálóként nekem édes kevés volt - az igazsághoz hozzá tartozik, hogy télen kísérleteztem vele - olyan kényelmetlen érzést nyújtott, de ami miatt a horror kategóriába sorolom, az a hatása: két évtizede küzdök a zsíros bőr velejáróival, több kevesebb sikerrel. Paula termékeivel kóstolhattam bele először a győzelem ízébe, ezért fenntartás nélkül kentem ezt a krémjét is. Fénylő bőr, tág pórusok, időnként pattanások tarkították az összképet régebben. Ennek a krémnek a hatására bőr alatti göbök jelentek meg, kinyomhatatlan savós vackok, amikről eddig nem is tudtam, hogy léteznek. Száműztem ezt a krémet, nem jelent meg több bigyó, a meglévőket hónapokig kellett kezelgetni. Ma már -szintén Paula 25%-os c vitamin szérumával, amiről ódákat tudnék zengeni- "csak" a nyomokkal küzdök. Nem tudom jó szívvel ajánlani senkinek, hogy próbálkozzon, legfeljebb, ha a bőre nem szereti, néhány hónapig zsákkal a fején közlekedhet. Igenis lepontozom, mert ha nem is használ valami, ennyire súlyosan ne ártson.

2015.11. Figyelmes barátnőmtől ismét kaptam egyet:) Egy ideig nézegettem, mint az évtizedek óta tiszta alkoholista az eléje kitett pohár bort, majd győzött a kíváncsiság. Bő egy éve változott a bőrápolási rutinom, leszoktam a dohányzásról, egészségesebben élek, stb. és egyértelműen változott maga a bőröm is: a szerkezete, a kinézete, még az esetlegesen felmerülő problémái is. Nagyon nagyon haragudtam egy éve erre a krémre, de arra jutottam, mégis adok neki esélyt, mert lehetséges, hogy katalizátora volt egy bennem lappangó gyulladás fellobbanásának, de a változó idők talán eme kence pozitív hatásainak megmutatására is adnak lehetőséget. Kb. két hete használom esténként, sehol egy bőr alatti göb, ami a múltkor szinte azonnal jelentkezett és fél évig maradt is velem. Szeles, nyirkos idő van már, mégis eléggé hidratál, egy éve semmit nem éreztem belőle. Egységesebbnek látom az arc színem, bár ezt a társai együttes hatásának tudom be. Bizalmatlanul, de kezdem megkedvelni. VISZONT, még mindig nem tudom, hogy előző alkalommal bármely más krém kipöttyözött volna, mert olyan állapotban voltam, vagy kifejezetten ez a példány bánt el velem. Vagyis továbbra is azt mondanám mindenkinek, hogy a termék jó, de csak óvatosan barátkozzunk vele, mielőtt beleszerelmesednénk a nagy tubusba, ismerjük meg a mintacsomagokat:) Mindent figyelembe véve az előző 1 ponthoz még kettő minimum jár.

Ebelin Fültisztító Pálcika

Ebelin Fültisztító Pálcika
2015. december 2.

Nevetséges áron lehet hozzájutni, ezért voltak félelmeim vele szemben. Egyszer a fülemben maradt a vatta pamacsa egy másik márkájú pálcikának. Kimosták a fülem egy rajfilmbe illő, óriás bigyóval, ami nem kicsit fájt. Szóval gyanakszom az ócsó pálcikákra... De erre egy rossz szót nem találok, nagyon príma jószág.

Ebelin Professional Acetonmentes Körömlakklemosó

Ebelin Professional Acetonmentes Körömlakklemosó
2015. december 2.

A pumpás kiszerelés miatt jár neki az öt csillag. Nem csak az adagolást könnyíti meg, de maradandóbb is az anyag mennyisége, szemben a csavaros kupakosokkal. (Nincs lehetősége üres járaton párologni.) Élénk lakkokat használok, 2-3 vattakoronggal le tudom mosni a tíz vagy húsz(:) körmöm. Maga az anyag nem forradalmi benne, de működik a maga kategóriájában.

1 ÖSSZETEVŐ

Seaweed EWG Kockázat: EWG Adat: közepes

Az összetevőnek még nincsen leírása.

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.