zsofi207

adatok

3615 pont

Regisztráció dátuma: 2018. február 26.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: -

3615 pont

Regisztráció dátuma: 2018. február 26.
Bőrtípus: Normál

158 VÉLEMÉNY

Clinique Liquid Facial Soap Mild

Clinique Liquid Facial Soap Mild
2023. június 6.

Vásárlás mellé kaptam ajándékba. Kevés mennyiségtől is megfelelően felhabzik, így sokáig elég lesz. Nagyon jól tisztít, igazi makulátlan érzetet ad. Nekem hosszútávon sem szárít, nem okozott pattanást vagy egyéb irritációt. Szerintem ez nagyon jó kis lemosó, normál, vízhiányos bőrön. Nem tudom még, hogy lecserélném-e a régóta jól bevált lemosómat, de tetszik a hatása!

Chanel Coco Mademoiselle EDP

Chanel Coco Mademoiselle EDP
2023. május 20.

Ezt a parfümöt használta az a Nagyim, akinek mindig mindene tökéletesen állt. Úrinő volt, kedves, de erős erkölcsi tartással. Emiatt társítok hozzá klasszikus, luxus eleganciát és nem is tudom elképzelni más körülmények között. A minap megörököltem fél üveggel barátnőmtől és arra a hétre volt egy szívemhez közelálló esemény. Nagyim gyöngysorában és illatában jelentem meg:))
Rajtam felfújáskor kicsit erős, szúrós, ugyanakkor mégis kellemes citrusos-virágos. Fél óra elteltével kezdett enyhülni és egy lágy édes-virágos irányba változott, majd ez is maradt. Az én bőrömön abszolút édes vonalon mozog, de nem annyira mint a most kapható gejl illatok. A tonkababbal kissé hadilábon állok, nekem mindegyik parfümöt elviszi mély fűszeres irányba, amit se az orrom nem visel el és nem is áll jól. Ebben valahogy pont annyi kerülhetett, amivel előkelővé teszi az illatot. Mademoiselle maga a méltóság, de talán nem kisasszonynak való, inkább érett, stílusos úrhölgynek. Szerintem ehhez az illathoz meg kell érni és ahogy írták többen, nem való mindenkinek. Tudni kell viselni. Tartóssága 2 fújással, 8 óra biztosan van.

Carolina Herrera Good Girl Blush

Carolina Herrera Good Girl Blush
2023. március 20.

A napokban volt lehetőségem kipróbálni. Szerintem is egy biztonságos édeskés, irodistás illat, a citrusoktól nekem kicsit emlékeztet a frissen zuhanyzott, testvajazott ápoltságra. Talán a piros cipellőnek a üdébb, könnyedebb változata. Ebbe az illatcsaládba sorolnám a Miss Dior-t. Egyébként kellemes, biztos senkit sem fog zavarni, de nem is különlegesség. Mondjuk nem mindenki orra kedveli az extra összetevőket, nekik pl. nagyon jó választás lehet.