zsuzsaleskov01
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
Korcsoport: | 35-44 |
3 VÉLEMÉNY
Sziasztok! A 4 éves kislányomnak ekcémás foltok voltak a lábán, mindennel kenegettük, de sajnos semmi nem segített rajta. Az interneten találtam egy másik fórumon, hogy a Tibolina elmulasztotta az ekcémás foltokat, most látom, hogy már itt is írták. Én az Allee gyógyszertárban vettem egyet, elkezdtük neki kenegetni, és 4 nap alatt teljesen elmúlt. :) Még mindig nem hiszem el, hogy képes erre... ez egy csodakrém! :)
A Corvin Bevásárlóközpontban lévő CBA-ban találtam rá még pár hete, gondoltam kipróbálom, és azóta tusfürdőként is már ezt használom. Extra érzékeny a bőröm, szinte mindentől kipattog, száraz lesz, vagy viszketni kezd, a Cleaneco folyékony szappan viszont még az én bőrömre is tökéletes. Az illata is nagyon finom, kellemes, és hatékonyan tisztít.
Amitől még jobban tetszik, hogy magyar termék, és környezetbarát anyagokat tartalmaz. Ennek a márkának tisztítószerei is vannak, most azokat fogom kipróbálni. :)
Baba Intenzív Kézápoló Krém
Lassan szívódik be, az illata nekem nem tetszik, és nem is érzem, hogy igazán hidratálná a kezem. Még ha olcsó is, de szerintem pénzkidobás :( már nagyon sok kézkrémet próbáltam, és én a Tibolina kézkrémet ajánlanám mindenkinek.