Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
ur.isten.ne.mar
100%-os, tiszta édesmandula olaj. Felhasználható illóolajok hígításához, bőrápoló és masszázsolaj készítéséhez. Teljes testre alkalmazható.
2024.09.10. 18:49
Az arcomra keresek valami természetes ápolót, de nem ez lesz az. A fél üveg elhasználása után, egyre vízhiányosabbnak tűnik a bőröm és hámlani is elkezdett. Nem irritál, nem csíp, de semmi pozitív dolgot nem tapasztalok, így a maradékot szerintem hajápolásra fogom elhasználni.
2023.08.01. 16:19
Nagyon szeretem ezt az olajat, nagyon jól tolerálja még a nagyon érzékeny bőröm is. Sajnos ekcémára is hajlamos, nagyon érzékeny bőröm van, a mandulaolaj az egyik legjobb rá nekem. Testápolóba keverve használom, vagy testápoló előtt önmagában. De házi hajpakoláshoz is nagyon szeretek. Kár hogy kicsi a kiszerelés és gyorsan fogy.
2022.11.03. 20:14
Az egyetlen olaj amit szeret a szemem. Nem irritál, nem lessz piros szem sem utánna, minden sminket eltávolít. Sminklemosóként 5*, bőrápolóként 5*
2022.03.15. 18:14
Házi hajvégápolóhoz szoktam használni, olívaolajjal és egy pár csepp illóolajjal keverve. Nagyon jó.
2021.04.18. 19:05
Nagyon szuper termék pár hete hasznalom csak de iszonyat puhává teszi a börömet es lathatoan nekem szebb lett tőle az arcom halvanyitotta a pattanas utani foltokat is. Csillagos 5
2021.02.08. 16:30
Arcra, szemkörnyékre és testápolónak is használom, a kirepedezett kezem vagy a frissen borotvált lábam sem csípi . Szemfesték lemosásra és hajvég ápolásra is kitűnő. Egyszóval univerzális! A kutyusunk ha megérzi, le akarja nyalogatni rólam - innen is tudhatod, hogy abszolút természetes dolgot kensz magadra :)