Lelőhely: Douglas, müller

Artdeco Oil Control Paper

3.9
Hozzáadva 2018.05.18.by

wishes

Használatával gyorsan és egyszerűen mattá varázsolható a fénylő arcbőr. Újrapúderezi az arcbőrt anélkül, hogy rontana a smink minőségén. Kicsi, praktikus, könnyen tárolható.

2018.09.01. 16:26

Számomra ez a termék maga a csoda! Nagyon jó árban van a minőségéhez képest! Tény, hogy a Shiseido mattító papírja tényleg újra is púderez, addig ez a termék viszont nem adja azt a "púderes" hatást vissza. Ezt leszámítva, nálam még mindig 5!

2015.11.19. 11:30

Több nedvességet felszív mint az olcsóbb társai,és tovább tart a matt hatás.A puderezés viszont nem megy neki.

Utoljára szerkesztve: 2015.06.30. 05:50 - 2015.05.23. 19:22

Eddig olcsóbbakat vettem, de azokban fele ennyi is volt, és most lett elegem abból, hogy nem teljesítenek jól, illetve semennyire. Ennél már elsőre feltűnő a különbség. Anno az Avonnak volt egy hasonló, kék színű itatósa. Remélem, hű maradhatok hozzá, és nem kell Shiseidóhoz és hasonló méregdrágaságokhoz folyamodnom.

2015.04.29. 15:34

Rendkívül hasznos kis holmi, szempillantás alatt eltünteti a csillogó foltokat. Fotózás előtt is nagyon jól jön, csak előkapom, pár pillanat alatt átitatom vele az arcomat, és soha nem lesz csillogó a bőröm a képeken. Nekem elég 1 lap az egész arcomra, még nyáron is. Nagyon gazdaságos, sokáig elég egy adag. Tényleg nem rontja el a sminket, és szép lesz a végeredmény a használata után.

2014.04.24. 20:43

Volt egy ideig, használtam, ha elfogyott, vettem a következő adagot. Azt hittem, ilyen a bőröm... mígnem lecseréltem az alapozót és kiderült, hogy az a bűnös (Vichy - azóta se, és soha többé). Na ettől függetlenül én elégedett voltam ezzel a termékkel, nekem szépen mattított, működött a púderezés.

2014.01.16. 15:05

Évekkel ezelőtt vettem én is egy dobozzal. Valóban nem púderezett újra, tényleg olyan, mint egy zsírpapír. Kb. 2 lapocska kellett ahhoz, hogy leitassam az olajat az arcomról. Teljesen hasonló kiszerelésben vannak jóval olcsóbbak (pl. Cadea Vera, Essence). Én sokkal jobban szeretem a vastagabb, filmszerű kivitelt (pl. Clinique), de az itthon kaphatóak nagyon drágák, ezért e-bay-ről rendeltem Clean&Clear-t.