Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
dizabella01
Az AVON LIFE by Kenzo Takada egy illatpáros, mely az élet szépségei köré épül, egységbe zárva a Kenzo Takada alkotásaiban és személyiségében rejlő rendületlen pozitivitást.
Megjelenés éve: 2016
Fejjegyek: citrusok, fehér tea, pirosalma, tündérrózsa
Szívjegyek: viola, fehér bazsarózsa, japáncsereszny
Aljegyek: pacsuli, nősziromgyökér, ambrette magvak
2023.08.29. 10:02
Nem sikerült megbarátkoznom ezzel az intenzív illattal. Nekem túl sok és valami kemikáliára emlékeztet :/
2022.11.06. 13:13
Most éppen ezt a parfümöt használom, anno egy karácsonyra kaptam. Először túl édesnek és intenzívnek találtam az illatát, de már megszerettem, főleg az egyedi illatjegyek miatt.
2021.08.25. 11:22
Azért vettem meg mert drága és mert Kenzo keze közül került ki. Vártam az átütő varázslatot. Nem volt. Fél áron is max 3*ot adnék.
2020.11.14. 20:39
Én nagyon szeretem. Rajtam olyan könnyed, légies, finom, virágos illat. Sajnálom, hogy kivették katalógusból.
2020.08.20. 09:32
Lila virágos szúnyogriasztó illat. Gyermekkori emlékeim szerint valamelyik pedagógusnak volt hasonló parfümje a nyolcvanas évek elején... Ha lehetséges volna, csak mínuszban tudnám értékelni. Számomra nyomasztó, értelmezhetetlen illat.
Utoljára szerkesztve: 2019.10.29. 15:37 - 2019.10.29. 15:29
Még tavaly tetszett meg a katalógus illatosított oldalán. Drágálltam, persze tudom KENZO. Egy év vágyakozás után beszereztem a 10 ml-t. Hát nem az igazi. Az eleje számomra túl erős rózsa. Fél-egy óra múlva, szerintem a cseresznye ami nagyon tetszik, de az alapjegyig már nem jutunk el mert elillan az egész. Összesen 4 órát tartott rajtam amiből az első óra túl erős, a többi túl gyenge. Ruhán még másnap is érezhető, de a bőrömmel sajnos nem kompatibilis. Az üvege viszont nagyon tetszik.