Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
andrej
Gyógynövényes fürdő nyugtató eukaliptusz olajjal.
2019.03.02. 06:01
Több flakonnal is elhasználtam már egyszerűen imádom. Mindig újraveszem ha elfogy. Az illata egyszerűen szuper és nagyon szuper habot csinál
2019.02.22. 19:38
Annyira adnék neki egyel jobb jegyet, mert remek habot csinál, szépek az összetevők is, és meglepően olcsó. Viszont én az illatát csak addig érzem, amíg beleöntöm a fürdővízbe, és aztán volt-nincs eukaliptusz. Remek ötlenek tartom, hogy létezik habfürdő ilyen illattal, és bárcsak ez lenne a megfázás elleni csodaszer, de sajnos ez így csak egy simán jó habfürdő marad a számomra.
2019.02.04. 11:56
Jó árban van, jól habzik, jó az illata :) mindent tud, amit egy habfürdőnek kell :)
2018.11.07. 13:56
Nagyon kedvelem, főleg a "fázós" időszakban. Ellazít. Ár-érték arányban verhetetlen! Ha kisfiam náthás, ezt használom a fürdővízébe.
2018.08.28. 06:33
Eddig csak nyáron használtam, de várom a őszi/téli pamper napot, amikor elmerülhetek benne :D Fura volt elsőnek az illata, de már egyre jobban tetszik és szerintem baromi sokáig eléga flakkon. Habzik és nagyon tetszik.