Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
andrej
2023-ban megújult változat!
A gyógynövényes habfürdő értékes levendulaolajat tartalmaz, mely megnyugtatja a testet és lelket. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják. pH-bőrsemleges.
2025.03.17. 11:52
Nagyon szeretem, nagyon ellazít az illata. Nem ez a mű levendula, hanem tényleg finom levendula illó ilaj illata van. Elég egy kupaknyi és hatalmas habot csinál a kádban. Plusz pont, hogy nagyon szép kékre színezi a vizet és nem szárítja a bőrt.
2024.10.29. 00:43
Olcso de jo termek.illatban tenyleg hozza a levendulat ami szamomra fontos mert szeretem de csak ha nem retro molyirto szagu.:-)
2023.08.16. 15:24
Számomra a fürdés ezzel a tusfürdővel igazi relaxáció, nagyon szeretem, bár nem marad meg az illata a bőrömön
2020.01.03. 09:19
Igazi levendula illata van, sűrű, kék színű. A többi levendulás fürdőtermékhez képest, ez sokkal "igazibb", s nincs mellette más illat.
2020.01.01. 10:38
Nagyon jó levendulás illata van - az üvegben. A fürdővízbe öntve viszont gyorsan elillan, fürdés után pedig a bőrön sem lehet érezni. Ár-érték arányban tényleg az egyik legjobb levendulás habfürdő, biztosan újravenném, ha nem szeretnék annyira kísérletezni az újabbakkal :D