Samponok

Balea Spray-on Szárazsampon

3.6
Hozzáadva 2020.08.07.by

siss

A korábbi Trend It Up szárazsampon új kiadása.

Frissítő hatású. Egy szempillantás alatt, bárhol, bármikor. Frissítsd fel a frizurádat! Parti után, vagy akár máskor is, másodpercek alatt, egy gombnyomással, a praktikus száraz sampon spray segítségével. Még víz sem kell hozzá. Hajad ismét friss, jó fogású és dús hatású lesz. Hatékony a zsíros hajtövek ellen. Könnyű kifésülni.

2020.01.16. 14:43

Előtte a márka epres száraz samponját használtam, azt sokkal jobban szerettem. Az illata pár perc után már nem fullasztó, viszont nehezebb kifésülni a hajból és annyira nem is frissíti fel a frizurát.

2018.03.22. 12:24

Szerintem teljesen jó! Egy nappal simán el lehet halasztani a hajmosást. És egy nap után is nem a kinézete miatt mosok hajat, mert teljesen frissnek hat. Hanem a tudat miatt, hogy már tegnap hajat kelett volna mosnom. Akinek nem ér semmit nem tudja használni.

2017.12.28. 16:20

Nekem bevált ez a termék. Ha túl sokat fújok belőle,akkor elég tömény illata van de egy idő után nem lehet érezni. A zsíros részeket elfedi teljes mértékben.

2017.12.24. 20:39

Ez volt az első szárazsampon, amit kipróbáltam. 1-2 nappal el tudtam húzni a hajmosást, de rájöttem, hogy nem leszünk túl nagy barátok a szárazsamponokkal.

2017.10.25. 21:14

Nem érzem az illatát, nem látom a port. Olyan érzésem van, mintha csak a hajtógáz jönne belőle. Lehet, hogy visszaviszem, mert sikerült egy hibásan kikapnom. Egyelőre pénzkidobásnak tűnik.

2017.10.12. 08:54

Nekem nagyon tetszik, kellemes vaníliás illata van, jól felszívja a zsírosságot, egy napot biztos nyerek vele a hajmosással, és az ára is rendben van :)