Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
siss
Víz és hajszárítás nélkül frissíti a frizurát.Szőke,világos hajra.
2025.04.05. 11:33
Sajnos a szőke hajamból is elég nehezen lehetett kifésülni a fehér foltokat. Viszont hozta a várt hatást, a zsírosságot eltüntette.
2025.01.03. 21:43
Egy párszor már kihúzott a pácból. Tökéletes! Nem nehezíti el a hajam, nem lesz ragacsos, szépen bedörzsölve olyan,mintha frissen mosott lenne.
Utoljára szerkesztve: 2025.01.04. 06:28 - 2024.10.23. 20:19
Ár-érték arányban nagyon kedvező, teszi a dolgát. Nekem előfordul, hogy kicsit kicsapódik a hajszálaimon, ami nem túl szép látvány.
2024.08.01. 11:32
Teszi a dolgat es konnyen eldolgozhato, igaz nekem kicsit kemennye teszi a hajam par ora utan de nem veszesen.
2024.05.31. 22:02
Fehér maradt nagyon a hajam, hiába masszíroztam, hajszárítoztam.
2024.04.13. 20:18
Ez a kedvenc szárazsamponom. Nem érzem tőle nehéznek a hajam, és koszosnak a fejbőrömet. Szépen eldolgozható.