Samponok

Batiste Sweetie Dry Shampoo

4.6
Hozzáadva 2017.02.16.by

wishes

Spray formájú szárazsampon édes illattal.

A száraz sampon segítségével felfrissítheted a hajad, a termék tökéletesen beleolvad a hajba és kellemes édes illatú.

2021.02.15. 20:19

Több márka szárazsamponját is kipróbáltam már de ez mindent visz. Nem ragad tőle a hajam, nem hagy fehér foltokat plussz egy napot bagy akár kettőt is ki tudok vele húzni

2020.08.21. 13:40

Egy boxban volt termekmintaként próbálhattam ki először.Nagyon bejött.Így rászántam,hogy megveszem a teljes kiszerelést is. Jól döntöttem. Nagyon jó az illata, használata után a hajamnak is jó illata van. Igaz nem mindig használom, így nekem nem fogy hamar. Nem ragad tőle a hajam és jó H néha ki tudom vele tolni a hajmosást

2020.07.11. 14:16

A jobb Batiste szárazsamponok közül való :) (persze mind jó). Már nem is veszek mást. Kár, hogy ezt a fajtát boltban nem látni, csak online rendeléssel jutottam hozzá.

2019.03.13. 20:15

Egyetlen hibája, hogy törölközővel kell eltüntetni a fehér nyomokat, ezt leszámítva a legjobb szárazsampon. Amikor Bécsben éltem, ott lehetett kapni kis kiszerelést is, itthon viszont sajnos ezt nem találom.

2019.03.10. 22:36

Tökéletes, jó illatú, teszi a dolgát és nem irritálja a fejbőröm. Plusz tudomásom szerint állatteszt mentes és vegán.:)

2018.12.12. 09:33

A hasznalata utan olyan lesz a hajam mintha epp most mostam volna, es meg plusz volument is kap, szerintem a batiste szarazsamponoknal nincs jobb!