Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Pakolások, Hámlasztók

Baviphat Epres Méregtelenítő Maszk

4.6
Hozzáadva 2019.02.08.by

zsoficza

130 g

Eper kivonattal segít a faggyútermelés szabályozásban, és a pattanások megelőzésében, gyümölcssavakban és C vitaminban gazdag, ezáltal eltávolítja az elhalt hámsejteket, és összehúzza a pórusokat. Antioxidáns hatású, megelőzi a különböző bőrproblémák kialakulását, tiszta és ragyogó bőrt biztosít, miközben megakadályozza a bőr idő előtti öregedését is.

2019.03.12. 08:09

Ha valami, ez csodaszer! Egyetlen egyszer használtam eddig és azonnal látványos a hatása! 1 órán át hagytam fent, de lehet, hogy legközelebb én is fent hagyom egész este :) A gyulladt ragyákról lehúzta a duzzanatot, eltüntette a pirosságot, azonnal szebb lett az összkép. Az illata pedig isteni, egyáltalán nem mű, hanem finom epres joghurt zamatos gyümölcsdarabokkal. Alig bírtam ki, hogy ne kóstoljam meg. Az állaga kocsonyás, egészen vicces, de nagyon tetszik :D És a csomagolás is aranyos. Nagyon örülök neki, hogy megrendeltem :)

Utoljára szerkesztve: 2019.02.25. 19:33 - 2019.02.25. 19:32

A maszk. Photoshop hatás, de tényleg. Minden egyes piros foltocskát lehúz az arcomról, gyönyörűen egységesíti a bőrt, összehúzza a pórusokat. Tetemes mennyiség, heti 2x alkalmazva egy évre elegendő körülbelül, ezt figyelembe véve és ilyen incivel ennyi pénzért szinte ajándék. Nagyon szeretem az állagát, mert tényleg nagyon spórolós, az illatáról meg ne is beszéljünk, tiszta pötidanon. ) Továbbra is gyártják egyébként, csak nem a Baviphat, hanem az Urban Dollkiss név alatt.

2018.07.23. 10:25

Nagyon finom illata van, örömmel használom. Olyan lelkes voltam, hogy minden nap felkentem, így elkezdtem hámlani. Mostmár ebből tanulva ritkábban veszem elő, de szinte minden gyulladást lehúz, ezért ha kijön rajtam bármilyen piros folt, már kenem is rá. Mindezek mellett a csomagolása miatt a fürdőszobában sem kell rejtegetem :)

2018.03.10. 11:06

Nagyon szeretem. Olyan, mint az epres joghurt és felkenni is kellemes. A megszáradt állaga is más, mint az átlagos agyagos arcmaszkoké, viszonylag könnyű lemosni. Megtisztítja az arcom, pattanásból is kevesebb van.

2017.11.16. 13:55

Ez a cucc csodát művel. Anno ajándékba kaptam az első tégelyt, akkoriban még nem sokszor használtam pakolásokat, idővel viszont már igényelte a bőröm, és akkor csodálkoztam rá igazán, hogy mekkora egy kincs is ő. Nem tudom hogyan, de kb. babapopsi állagúvá teszi a bőrömet akármilyen nyúzott is volt előtte. A pórusokat összehúzza, és pihe-puha lesz az arcbőröm tőle. Mikor elfogyott, már csak e-bayről tudtam rendelni, mert már nem nagyon kapni sehol: remélem, hogy a cég visszahozza a termékkínálatba, hatalmas kár lenne érte!

2016.05.18. 15:11

Puha, matt, kisimult bőrt eredményez, a pattanásokat csillapítja, a csomagolása cuki. Az illatát eleinte nagyon szerettem, aztán valahogy besokalltam tőle, ezért nem venném újra, viszont a hatása remek!