Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Bioderma Atoderm Moussant Habzó Gél

4.8
Hozzáadva 2018.02.19.by

erdmagic

Olajokban gazdag, bőrtápláló, bőrlágyító összetétele megelőzi a bőr kiszáradását, segít helyreállítani a bőr természetes hidrolipid rétegét és erősíti a bőr védőfunkcióját. A gyengéd, szappanmentes tisztító bázis, valamint a hipoallergén, tartósítószer, szín és illatanyag mentes összetétel segít fenntartani a bőr fiziológiai egyensúlyát, óvja a bőr szerkezetét, kiváló tolerálhatóságot biztosít, és nem irritálja a bőrt. Aktív tisztító összetevői védik a bőrt az irritációt okozó káros mikroorganizmusok túlszaporodásától.

2023.11.16. 08:53

Érzékeny és egyben száraz arcomra használom, nekem bevált, ajánlom. Jól habzik, nem szárít, nem húzódik utána az arcom.

Utoljára szerkesztve: 2016.12.08. 19:34 - 2016.12.06. 16:18

Arclemosóként használom az ekcémás, extrém száraz bőrömre. A pumpás kiszerelés nagyon jó ötlet, minden sminket szépen levisz. Azonban nem értem, miért de a használata után eléggé húzódik a bőr, mindenképp hidratálni kell.UPDATE:CSODASZER!!! Talán egy hete használom, nem vettem észre semmi olyat amit ne ígérne. DE ma - rossz szokásomhoz híven - nekiálltam nyomkodni az orromon lévő kis fekete rondaságokat, és még azt is sikerült könnyen, csúnya folt hagyása nélkül is kiszednem, amit évek óta nem sikerült sem nekem sem a kozmetikusnak kinyomnia rendesen.... IMÁDOM!

2016.04.17. 19:34

Arclemosasra es tusolasra is kivalo. Utobbinal erzem, hogy szepen leoldja az izzadasgatlo nyomat, arcnal meg minden sminket szepen lehoz. Hasznalat utan azert huzodik a borom, de ez lehet a viztol is, meg hat ugyis kremezek utana. A pumpas kiszereles telitalalat itt is.

2015.07.21. 07:42

Kis 15 ml-es ajándék mintám van. Látom, nincs benne parfüm, mégis érzek valami illatot. A színe kék, folyós, jól habzik, de kell utána a micellás áttörlés, nekem nem viszi le a púdert. Mivel amúgy is micellás vizezek és szerintem van benne némi gyulladáscsökkentő hatás is, de legalább nem árt, ezért legyen öt csillag.

2015.02.10. 10:04

Nekem nem habzik, és ettől kicsit szárazabb a bőröm mint az átlátszó dobozú tesójától.

2013.10.11. 20:01

én is arclemosónak használom, cimke szerint is arcra teste egyaránt jó.száraz nagyon száraz bőre való és igen tényleg jó, az ilyen nagyon habos arctisztítók után nagyon húzódik a böröm, de ennél nem és tényleg teljes tisztaság érzet volt utána, örülök h megvettem.