Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

Bioderma Sensibio H2O Arc és Sminklemosó Micellás Víz

4.7
Hozzáadva 2020.08.05.
100 ml, 250 ml és 500 ml

A micellás arclemosót bőrgyógyászok együttműködésével fejlesztették ki és olyan hatóanyag összetételt tartalmaz, amely kifejezetten az érzékeny arcbőr szükségleteihez igazodik. Nem csupán megbízhatóan eltávolítja még a vízálló sminket is, de az uborkakivonatnak köszönhetően megnyugtatja és felfrissíti az arcbőrt.

Vásárold meg külső partnereinktől.

2025.03.19. 13:01

Micellás víznek tökéletes. Szépen leszedi a sminket, mem kell dörzsölni. Nem szárította ki a bőröm.

2025.03.10. 10:04

Megfelelő, mindent tud, amit tudnia kell. Nem a legolcsóbb a maga kategóriájában, de néha találni a patikában akciós dupla csomagokat.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.12. 21:14 - 2024.12.23. 23:19

Mivel nem sminkelek, így csak arctisztítás miatt használjuk a párommal. Én sebaceous filament-től szenvedek a párom pedig seborrheas dermatitistől. Érezhetően szépen tisztít és nem szárad ki utána az arcbőröm, mint a Garniertől. Minden forintot megér ez a micellás víz.

2024.12.12. 09:36

Valóban kiméletes gyengéd a bőrhöz szépen leszedi a sminket még a vízálló spirált is.Nem húzodik utána a bőröm.Nagyon szeretem :)

2024.08.22. 07:42

Sima micellás víz, teszi a dolgát. Nekem ekcémás bőröm van amiatt próbáltam, mert járt minta valami krém mellé. Szerintem a fele ennyibe se kerülő garnier is tökéletesen teszi a dolgát és nem irritál.

2024.08.05. 13:25

Jól leszed mindent. Az ára kicsit borsos, nekem a rózsazín Garnier ugyanúgy bevált az érzékeny bőrömre, de a barátnőm például csak ezt tudja használni.