Sminkek arcra

Bobbi Brown Krémes Korrektor Paletta

2.9
Hozzáadva 2012.02.02.by

wishes

Szem alatti karikákra. A krémes alapot a por állagú fixálóval rögzíthetjük.

11 000 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2018.03.16. 11:01 - 2018.03.16. 10:56

Nem csodaszer, de nekem nem olyan rosszak a tapasztalataim, mint ami az itteni véleményekből látszik.Ujjbeggyel" belapogatva" viszem fel a szem alatti területre, ennél a terméknél ez a módszer nekem jobban bevált, mint az ecset, pedig utálok termékekbe nyúlkálni. Ezt követi az ecsetes fixálás, ami alapján azt mondom, hogy erős közepesen teljesít.Kicsit utánanéztem, hogy mások hogyan látják, és ezt találtam:https://www.influenster.com/reviews/bobbi-brown-creamy-concealer-kit4,27/407 vélemény alapján.Nem annyira meggyőző az alábbi, régebbi videó, mivel a modellnél szinte nincs is mit korrigálni, de a használatát, az előkészítést jól bemutatja: https://www.youtube.com/watch?v=VNG1D5Q1Jx0A bolti teljes ára alapján csoda-közeli élményt kellene nyújtania - hát ez elmarad, a harmad ennyiért kapható termékek is kb. ugyanezt produkálják, ezért tőlem egy közepest kaphat.

2016.07.31. 08:48

Nekem szerencsére a próbasminknél kiderült hogy ez sz*r, mondjuk ki őszintén. Összevissza csúszkál, a hozzá adott por se fogja meg, csíkban összeáll a szarkalábakban-szem alatti ráncban. Röhejes.

2015.04.25. 21:47

Velem van a baj? Kérdem én. Megvettem, mert a próbasminknél jónak bizonyult, bár gyanúsan sok természetellenes fény volt a sminkszobában és rendkívül sok Bobbi krémet, primert, olajat, arclemosót, szóval mindenféle terméket tettek rám előtte, amit én nem. Így valószínűleg ez a hibája. Önmagában vagy más primerekkel, krémekkel nem működik. De én nem akarom megvenni a Bobbi saját krémjeit, hiszen vannak már nekem jól bevált krémjeim töredékáron. Szerintetek joggal érezhetem ezek után azt, hogy ez így ámítás és becsapás? :( Ez a korrektor nem jó!

2015.02.07. 17:42

Még régebben vettem meg, akkor még külön árulták őket és a világosabb szín alatt még szemalatti púder is volt. A mai napig megvan, nagyon szeretem használni. Nem használom minden nap, de ha nagyon fáradt vagyok és hatalmas karikák vannak a szemem alatt ez a lehető legtökéletesebb kombináció. A púderrel gyönyörűen le lehet fixálni, így egész nap a helyén marad. A lehető legjobb választás.

2015.01.20. 08:30

...milyen szerencse, hogy nem olvastam az itteni véleményeket, mielőtt vásároltam... Osztrák barátnőm istenítette - egyszer élünk, így megvettem, miután rengeteg mást próbáltam és semmi nem vált be igazán. Na de ez.... Alá Bobbi korrektort használok. Fontos, hogy ne ex has vegyük meg a színeket, mert én konkrétan 15 percig kísérleteztem egy eladóval a Douglas-ban, míg megtaláltuk a megfelelőt. Nagyon karikás a szemem, de ezzel konkrétan megszűntek létezni.... Fotón sincs, tükörben sincs, sehol sincs... Ez nekem egy CSODA!!!! Úgyhogy ha lehetne, a max pontnál is többet adnék!!! :)

2014.05.07. 19:01

Ha csak az itteni véleményeket olvastam volna, biztos nem vettem volna meg, de szerencsére vannak olyan külföldi oldalak, ahol csak pozitív értékelést kapott. S nem hiába lett az év terméke asszem 2012- ben.Lehet, hogy Ti negatív véleményesek valamit rosszul csináltok, mert ennek a korrektornak semmi baja. Sőt , a legjobb, amit valaha próbáltam, pedig én aztán ismerem a high endes étlapot.Nekem nem ül bele a szem körüli apró ráncokba, pedig gyakran napközben is rétegezem, ha nagyon fáradt a szemem.Külön szemkrémet sem használok, csak PC arckrémet és Mac Strobe prímet. E kettő hidratál annyira, hogy ne száradjon ki a szem körüli bőr, de nem zsíros, hogy ledobja, vagy összegyűjtése a korrektort a ráncokban.