Sminkek szájra

3,8 g

2012 májusi limitált kiadás

3 árnyalatban kapható:  Colour Bomb, Nude Alarm, Booldy Red

Utoljára szerkesztve: 2018.08.02. 14:56 - 2018.08.02. 09:46

ez volt az első matt rúzsom, és a mai napig imádom. a bloody red színt vettem meg, gyönyörű, bársonyos árnyalat, viszonylag tartós is.

2013.03.29. 09:27

A Bloody Red van meg és azt kell mondjam, hogy ez a tökéletes matt vörös (a drogériás vonalon biztosan). Hasonlóan a MAC ikonikus Ruby Woo rúzsához ez is tartós, teljes fedést ad és eszméletlen színe van. Először az ajkak belsejénél kezd kopni, azt érdemes néha újrarúzsozni. Evést, ivást jól bírja. Ez a rúzs egy igazi klasszikus és imádom!

2012.09.15. 16:39

a colour bomb rúzs nagyon pigmentált, egészen tartós, szép a csomagolás.

2012.09.10. 19:57

Nekem a Nude Alarm árnyalat van meg, csodaszép, nagyon tetszik, de sajna a legapróbb hibákat is óriássá teszi az ajkakon, szóval "csak tökéletes szájra való" :(De ettől eltekintve nagyon szeretem

Utoljára szerkesztve: 2012.09.10. 13:58 - 2012.09.10. 13:56

Én is a colour bomb tulajdonosok sorát gyarapítom. Hihetetlenül élénk, magával ragadó, izgalmas szín. Az ajkakat előtte érdemes alaposan hidratálni, hogy szépen mutasson rajta és sajnos én is azt tapasztaltam, hogy eléggé szárít. Az árát nagyon megérte, még így is.

2012.08.21. 09:26

A nude alarm-ot vettem meg, tökéletesen passzol hozzám. Szárít, tehát csak kellően hidratált ajkakon néz ki jól. A colour bom-al is szemeztem, de nem mertem bevállalni.