Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Szérumok, Kezelések
Lelőhely: Clinique szaküzlet, parfümériák

Clinique Anti-Blemish Solutions Spot Treatment Gel

3.9
Hozzáadva 2019.03.21.by

anonymous

2017.10.20. 07:21

Kitapasztaltam, hogy nekem úgy működik a legjobban, ha arctisztítás után csak a patti tetejére egyszer teszek belőle egy pici pöttynyit, és utána lecsökkenti a pirosságot, másod- vagy harmadnapra pedig leszárítja, hámlasztja, majd elmúlik. Szigorúan egyszer és nem sokat, különben bepirosodik, amit pont nem akarok. Nagyobbacskákra szoktam csak használni, amik gyulladtak és vagy ez vagy a macerásabb kamillatea-főzés jöhet szóba gyógyírként. Ez időtakarékosabb :) Egyszer vettem eddig, nem tudom, hogy újravenném-e, ha elfogy. Ára borsos, úgy olvastam van jó készítmény ennek az árnak a töredékéért.

2017.01.29. 16:58

Évekkel ezelőtt vásároltam ilyet, természetesen borsos áron... Hát mit ne mondjak, semmit sem tett a pattanásaimmal, csak viszketősre szárította a bőröm Nagyon fájt a csalódás.

2016.10.22. 18:12

Általában éjszakára használom, akkor fejti ki legjobban a hatását. Este alapos arctisztítás után teszem a pattanásra és az esetek többségében az reggelre szépen visszahúzódik. Még egy este és a pattinak csak az emléke marad meg. Nappalra viszont én sem ajánlom, egy filmréteget hagy a bőrön, és nagyon csúnya ha az ember alapozót vagy korrektort tesz rá.

2016.09.05. 11:45

Régen volt ilyenem, a kéthavonta egyszer előjövő pattanásaim kezelésére. Nagyon utáltam, konkrétan lyukat égetett a bőrömbe. A mostanában megvadult bőrömre az antiblemish háromlépéses csomag sokkal sokkal jobbnak bizonyult.

2016.01.09. 13:05

1-2 nap alatt eltünteti a pattanásokat, nagyon szeretem. Éjszakára szoktam használni, mert a sminket nem szereti.

Utoljára szerkesztve: 2016.12.14. 09:12 - 2015.12.11. 08:56

2-3 három éve vettem egy ilyet arra az esetre, ha előjönne 1-2 ronda gyulladt pattanás. Szerencsére csak ritkán van ilyen problémám, de a nehéz napok előtt előfordul. Nekem bevált, mert nagyon szépen visszahúzódik a gyulladás és pár nap alatt elmúlasztja teljesen a pattanást. Tény és való, hogy szárít, de pont azt a célt szolgálja, hogy leszárítsa a pattanásokat. Az egyedüli dolog, amit nem szeretek benne, az az állaga. Ez a fóliás réteg elég bénán néz ki smink alatt vagy felett, ezért én is csak éjszakára szoktam felkenni. Újabban egyébként sima teafaolajat szoktam fülpiszkáló segítségével kenni a pattanásokra és nekem bevált, bár igaz van egy erőteljes bukéja. :)