Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

Corine De Farme Eau Micellaire

4.6
Hozzáadva 2018.01.18.by

Carmenessque

Szigorúan válogatott, természetes eredetű összetevőkből a bőrbarát összetételért és bőr tökéletes védelméért. Akár nagyon érzékeny bőrre is. Miközben tonizál, gyengéden távolítja el a smink maradványait és az egyéb szennyeződéseket. A bőr puha, friss és kellemes érzetű, nincs ragadós utóérzet.

2019.05.24. 21:21

Az új csomagolású van meg, és nem hiszem el, de ez az első lemosó az olajos Garnier micivíz után, ami leszedi a tartós rúzst. Eddig is szerettem ezt a márkát, de most betárazok belőle, mert egy igazi kincs. Nem hagy fura réteget, nem zsíros, egyszerűen csak szuper. :)

2016.12.01. 13:34

Par eve hasznaltam mikor meg kaphato volt a Rossmannban, es egyszeruen imadtam, az illatat a teljesitmenyet, hogy nem ragadtam tole, illetve a pumpas kiszereles is nagyon jo csak meg kell tanulni hasznalni :) azota sem talalok mar sehol pedig nagyon szeretnem😔💗

2015.03.09. 07:00

Ezt anno semmibe nem néztem, pedig visszagondolva nem volt rossz! Egyedül az adagolóját nem szerettem benne, de azt nagyon nem, mert a ruhámra / kezemre több jutott belőle, mint a vattára. Ezért négy csillag.

2015.02.28. 17:14

Átlátszó flakonos az új design, én is olyat vettem és jelentem:nagyon jó kis micellás lemosó😄A Bioderma Sensibio, bármilyen furán hangzik, kiszárította bőrömet, a Marionnaud-ét meguntam ( sokáig nem lehetett kapni ), a Garnier-ről lebeszéltek, de nem szaporítom tovább a szót: ez bevált.A vízálló szempillaspirállal még küzd, de megveszem a márka szemfestéklemosóját...Nekem maximálisan 5 csillag: hidratáltabb a bőröm, mintha a pórusokat is összehúzná kicsit, finom az illata és szépek az összetevői.

2014.12.18. 09:38

Korrekt kis mici,az ára is rendben van.Szépen tisztít,nem hagy semmilyen réteget maga után.A pumpás kiszerelés jó pont bár meg kell tanulni kezelni hogy ne menjen túl sok mellé. :) Egyetlen kifogásom a csomagolás.Nekem már új csomagolású van,a régit nem láttam.Viszont nekem meglehetősen gagyi.Tudom hogy a belbecs a lényeg de akkor is.... :)

2014.11.18. 15:56

Már másodszorra veszem az 500 ml kiszerelést.IMÁDOM!!!!Az illata szuper,számomra nem tolakodó és hamar elillan,a pumpás kiszerelés tökéletes megoldás.Arctisztitás után törlöm át vele az arcomat,szememet.Allergia,kiütés csipő érzés nincs(mint más micellás lemosónál),csak pihe puha tiszta bőr!