Fog- és szájápolók

Crest Whitestrips Professional Effects

4.4
Hozzáadva 2018.02.08.by

Sindy6

Crest Whitestrips Fogfehérítő tapasz klinikailag bizonyítottan a fogorvosi rendelőkön kívül elérhető legjobb fogfehérítő az Egyesült Államokban. Sőt, hatása bizonyos fogorvosi fehérítésekkel egyenértékű, ezért az amerikai fogorvosok által a leginkább ajánlott fogfehérítő termék. Használatával 20 év lerakódott elszíneződését tudja eltávolítani, és átlagosan 4 árnyalattal (fogorvosi színmérő skálán) fehérebb fogakat biztosít. A Blend-a-med Fogfehérítő Tapasz 6% hidrogén-peroxid hatóanyagot tartalmaz, hatására a fog elszíneződései (pl. a dohányzás, kávé-, teafogyasztás, tetracyclin-kezelés következtében kialakult foltok) elhalványulnak, így a fog fokozatosan kifehéredik.

2025.03.02. 21:35

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hol rendelhetem meg ezt biztos helyen? Félek, hogy valami Kínából utángyártottat küldenek ki, eddig nem találtam olyan oldalt, ami bizalomgerjesztő lett volna. Ha valaki küldene megbízható linket azt megköszönném!

2024.06.29. 14:43

Nagyon elégedett vagyok vele, már 2 év alatt 3x 20 darabot rendeltem. A munkahelyemen mindenki kérdezte, hogy mit használok. Bárhova megyek szóvá teszik, hogy hogyan lehet ennyire fehér a fogam. Nagyon tudom ajánlani!!!!

2024.06.11. 20:58

A hatása vitathatatlan, tenyleg feherit, tobben kerdeztek voltam-e fogfeheritesen. Viszont valoban erzekennye teszi a fogakat, elso alkalommal veletlenul elaludtam benne, utana napokig létezni is fajt, de ha az ember tartja az idot es kihagy kozte par napot, akkor vallalhato.

2024.04.13. 13:04

Az esküvőm előtt szerettem volna egy kicsit fehérebbé tenni a fogaimat.Mivel korábban sok hasonló terméket próbáltam, ezért sok reményt nem fűztem hozzá.20 kis csomag van a dobozban, minden van az alsó és felső fogsorra való átlátszó csík.Már az első 1-2 csík használata után volt aki megkérdezte, hogy jártam-e fogorvosi fogfehérítésen :)Első a felét használtam el, ami 10 csomagot jelent és az itt olvasottak alapján 2 nap eltéréssel raktam fel a csíkokat, nehogy érzékeny legyen a fogam tőle.Semmi negatívumot nem tapasztaltam, maximum annyit, hogy ha véletlenül az íny részre ragasztottam a csíkot kicsit, akkor ott irritálta.A fogaimon nagyon jelentős volt a változás és hosszantartó is! Azóta is ragaszkodom hozzá, hogy mindig legyen itthon :)

2025.03.19. 15:02

@Maminti12 Szio Honnan rendelted?

2024.01.04. 23:27

Hàt egy csomagot próbáltam 2 tapasz volt benne, nem lett erzekenyseg nalam szerencsere, sensodyne fogkremre nem volt szuksegem mert nem volt gyullast az inyem, hat eleg fura volt felragasztani es akarhogy torolgettem meg elotte a fogaimat szaraz torolkozovel csak a felso fogsoromra sikerult felragasszam, az alson folyamat csuszkalt. Draganak baromi draga, lehet tenyleg a nagy dobozosat eri meg megvenni. Annyi problema volt, hogy az also fogsoromnal az egyik jobb also fogamba hatul belenyilalt a fajdalom. Feherito hatast enyhet de tapasztaltam de mondom csak ketto csikot hasznaltam el, majd ma este meg egy tasakkal felrakok mert tobben azt nyilatkoztak, hogy a masodik tasak tehat 4 csik utan latszodik valami tenylegesen.

2023.09.11. 13:33

Tényleg jól fehérít, már 2 alkalom után is látványos az eredmény. Nekem viszonylag érzékeny a fogam, így egymás utáni napokon nem mertem használni. Több napot kihagytam egy-egy használat között, így is teljesen jól működik. De 5 nap folyamatos használatot egyébként nem ajánlanék senkinek, nagyon érzékenyíti a fogakat. Az szerintem már nem normális dolog, ha fájdalomcsillapítót kell bevenni. Használata után mindig lila Elmex fogkrémet és Elmex gélt használtam, így sokkal elviselhetőbb volt a fájdalom, mint amikor nem használtam ezeket.