Patikai gyógykrémek, termékek

3.3
Hozzáadva 2024.05.20.by

mstindigo

20 g

A Contractubex gyulladásgátló hatást fejt ki, fellazítja és elsimítja a burjánzó hegszövetet, amelyek műtét, amputáció, égési sérülés vagy baleset után keletkeznek. Továbbá kontraktúrák, például Dupuytren-kontraktúra és traumás ínkontraktúrák; zsugorodott hegek (hegkontraktúrák) kezelésére szolgáló készítmény.

2025.02.18. 08:47

Császár hegre használom reggel és este, mivel hajlamos vagyok a keloidos hegesedésre. A heg és a környező terület kezd kisimulni, eleinte nagyon puklis volt, de nem vagyok biztos benne, hogy ez kizárólag a krémnek köszönhető. A heg nem halványult, de ennek több idő kell még (most 3,5 hónapos) viszont egyáltalán nem keloidos egyelőre. Eleinte borzasztóan viszketett, ahogyan mások is írták, de kb 1 hét használat után ez elmúlt.

2024.10.03. 04:54

Laparoszkópos műtét után kb fél évvel vettem és kezdtem el használni, mert a köldökheg kicsit ducibb meg púposabb lett mint kellett volna (de mindet elkezdtem kenni). Nekem nem csodaszer, de kb két hét (lusta) kenegetés után lelapult a heg, szépen belesimul már a környező bőrbe. A színe nem halványult de a hegeim sokáig sötétek (elég világos a bőröm), évek alatt szokott halványodni. Nem csodaszer, de amire vettem nekem hatásos. Kenem tovább.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.12. 07:10 - 2024.08.11. 17:38

Első császárom után a doki a lelkemre kötötte a használatát, semmilyen hatása nem volt, keloidosan gyógyult a heg. Szerintem bőven más tényezők befolyásolják a hegesedést, nem a kencék, mert pl második császár után (kivágták a korábbi műtéti heget) semmit nem használtam a hegre és szinte láthatatlanra gyógyult teljesen magától. De legalábbis ez a krém nálam tutira nem csinált semmit (cserébe jó drága).

2024.02.06. 14:46

Egy éven belül kétszer műtötték a könyökömet, egy sajnálatos baleset miatt. Az első alkalommal nem tudtam rögtön használni, mert gipszben volt 3 hétig a kezem. De gipsz levétel után rögtön nekiálltam használni a gélt.Az igaz, hogy egy hét után viszketett a seb, és elég tömény illata van. Viszont a gyógytornász is javasolta használjam, mert feloldja a letapadt szövetállományt. És tényleg nagyon jót tett a műtéti hegnek. Nagyon nem halványodott akkor sokat.9 hónap múlva a második műtét után rögtön elkezdtem használni, reggelente zuhanyzás után. És sajnálom nem lehet fényképet feltölteni, mert olyan gyönyörű lett a hegszövet, hogy látni kellene.Véleményem szerint nem is a heg halványítására jó, hanem inkább maga a hegszövet állapotára van kimagasló hatással. De titka a rendszeresség, és a hosszú, hónapokig tartó kezelés.

2023.08.28. 18:38

Kb. semmi hatása nem volt sem a keloidos sem a sh hegeimen, helyette undorítóan hányinger szaga van. Tehát megérzem és rendesen öklendeznem kell :(

2023.06.24. 05:31

Február óta kezdtem el használni es azóta is van belőle,tavaly szetvertem a lábamat es sajnos lett egy hegem plusz januarban szetnyilt az állam szerencsére nem kellett varrni. De a labamon a heg nagyon durván el kezdettől halvanyodni pluszbl az államon a heg is kifeheredett.Szerintem jó kis krém! De tényleg az elején ahogy lentebb irtak viszket a bőr de nekem az kb egy hétig tartott.