Patikai gyógykrémek, termékek

3.4
Hozzáadva 2014.09.16.by

macsekable

50 g

Hatóanyaga az antihisztaminoknak nevezett gyógyszerek csoportjába tartozik.

A Fenistil gél a különböző bőrreakciókat (pl. bőrkiütések, csalánkiütés, rovarcsípés, napégés és felületes égési sérülés) kísérő viszketés enyhítésére alkalmazható.

2024.07.10. 11:51

Teljes pénzkidobás! Nem vált be egyáltalán csípésekre! Még csak nem is enyhítette a viszketést vagy a pirosságot.

2020.11.21. 14:23

Gyerekkoromban használtuk, akkor szerintem kicsit más lehetett az összetétele, mert a szaga sem ilyen volt, és az állaga se. Emlékszem, hogy szúnyogcsípésekre régen nagyon jó volt, úgyhogy idén vettem egyet, de nem vált be. Mondjuk az tény, hogy az utóbbi pár évben már a szúnyogok is másmilyenek, sokkal durvábbakat csípnek, mint gyerekkoromban, szóval ez is lehet az oka. Csalánkiütések miatt vettem elő pár hete megint, de nem nagyon találtam hatékonynak arra sem.

2019.09.17. 08:04

Szerintem egyáltalán nem jó arra, amire kitalálták. Húgom nagy kedvence, de nem ér semmit. Ha megcsíp egy szúnyog biztosan nem veszem elő, felkenhetem literszámra, akkor sem változtat semmin.

2019.09.17. 07:16

Szúnyogcsípésre nem használt egyáltalán. A hagyományos ecetes borogatás segített.

2019.08.28. 10:10

Nagy csalódás... Régebben sokat használtuk , elég sok szúnyog csípésünk szokott lenni, szerettük, mert gyorsan használt.Mostanra nagyon ramaty lett.. Akár az egész tubust magamra kenhetem, de nem használ. :( Sajnálom.. Mert régebben tényleg szerettük..

2019.07.10. 12:53

Használható, de nekem egy kicsit mintha jobban viszketnének tőle a szúnyogcsípések.

Piactér

Több mutatása