Fog- és szájápolók

Homeodent Fogfehérítő Fogkrém

2.6
Hozzáadva 2011.07.19.by

naiva

Homeopátiás fogfehérítő fogkrém rozmaringgal, körömvirággal, bűbájdióval, nátrium-bikarbonáttal, nátrium-fluoriddal, nátrium-monofluorofoszfáttal és szilícium-dioxiddal.

Homeopátiás termékeket árusító patikákban kapható készítmény.

2014.11.24. 21:15

Ezt a feherito fajtat nem fogom tobbe venni, mert szinte szetdarabolta az inyem. Ehhez kisse draga is. Mas bajom nem lett volna vele. En is csak homeopatias kezeles idejen hasznalok hasonlo fogkremet.

2012.03.13. 14:17

Az ára alapján többet vártam volna tőle. Nem nyújt többet, mint egy fele ennyibe kerülő fogkrém. Fehérítő hatását abszolút nem tapasztaltam.

2012.03.09. 15:25

Egyszer vettem, egyik kolléganőm tanácsára. Ha jól emlékszem, akkor talán fogfehérítés után. Sajnos csak később vettem észre azt a fránya SLS-t az összetevők között. Azóta sem vettem újra.

2012.02.05. 11:28

Homeopátiás kezelésnél használtam. A fogam nem lett fehérebb tőle, bár amúgy is viszonylag fehér, és nagyon drága. Ár-érték arányban nem mondanám jónak. Időközben kiderült, hogy fluor-allergiám van, úgyhogy már amúgy sem venném meg. Egyébként olyan, mint a többi jobb minőségű fogkrém, de egy csillagot az ára, egy másikat meg a nulla fehérítő hatása miatt le kell vonnom.

2011.08.11. 19:31

Nem jobb, mint egy átlagos fogkrém. Én csak akkor használom, ha homeopátiás szert szedek, egyébként túl drága.