Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
cingarela
Utoljára szerkesztve: 2021.05.07. 12:49 - 2021.05.07. 12:48
AZ örök illatom :) kb. 25 éve, az első külföldi vásárlás óta szerelem, mint sokunknak hasonló korban. Igazi nő, esti programra készülődős, meleg nyárestés, karakteres, fűszeres, csábító, sötét, nem könnyű illat. Sajnos valóban változtattak rajta, nem teljesen ugyanolyan már, de azért mindig tartok itthon belőle.
2020.06.10. 09:27
Igazi 80-as évek hangulatú, dögös, retró dezodor, nagy kedvencem volt régen. Intenzitása, tartóssága kategóriájának megfelelő. Határozott, karakteres, nőies illat, jó volt vele nosztalgiázni egy kicsit.
2019.06.28. 07:58
Jó pár évvel ezelőtt is szerettem, mert nagyon tartós és kellemes illata van. 24 órát simán kibír. Most ajándékba kaptam, de ha elfogy lehet újra beszerzem. A híres “mai” dezodorok fele ennyire nem bírják, pedig van amelyik még drágább mint ez.
2019.05.26. 08:06
Sajnos én még akkor nagyon kicsi voltam, amikor ezek a spray-k a virágkorukat élték, így én afféle fake-nostalgia érzést tudok most magaménak ezzel. :D Erős és tartós illat, minden reggel dezodor helyett ezt fújom a hónaljamra és egész nap illatos maradok. Ennyire képes elnyomni a szagokat. :) És ruha alól illatolva nem is olyan rossz, finom, virágos illat lesz belőle. Bár nem a legolcsóbb, de egyszer-egyszer megéri beruházni egy ilyenre is. :)
2018.07.03. 09:31
Régi kedvencem. Később újravettem, azóta mindíg van belőle. Többen is megdícsérték. Általában nyáron használom mert szerintem olyan nyári illata van. Kicsit erős, úgyhogy elég 2 rövid fújás belőle ami furcsa egy spray-től de legalább sokáig elég.
2017.01.11. 19:27
Nagyon régóta szeretem és használom ezt az illatot, időről időre újra megveszem, nagyon nőies, kellemes, nem túl édes illata van. Gondolom nem véletlenül gyártják "ősidők" óta.