Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Aminfluoriddal tartós védőréteget képez az érzékeny fogakon, így hatékony védelmet biztosít a fájdalmas ingerekkel és a fognyaki szuvasodással szemben. Speciális összetétele gyengéden és hatékonyan távolítja el az elszíneződéseket, segít visszaállítani a fogak természetes fehérségét.
2024.07.21. 15:08
Egy tubus elhasználása után még elégedett voltam a termékkel, az ízével, állagával, a tartós frissességérzettel, de a második tubus megkezdése után rendre érzékenyek lettek a fogaim. Még csak alkalmanként (heti egyszeri használat mellett) se tudtam elhasználni, mert amikor elmúlt az érzékenység egy másik fogkrém használata mellett (Signal Integral 8 soin et nature) és visszatértem ehhez, már egyetlen használat után sajgott a fogam.
2024.03.24. 08:54
A fehérítő hatását nem érzékeltem sajnos, a fogaim nem elég érzékenyek ahhoz, hogy erről valódi véleményt tudjak mondani. Az íze rendben van, enyhe. Nem tervezem újravenni.
2024.01.30. 12:22
Érzékeny fogaim vannak. Használatával még érzékenyebbek lettek. A fehérítő hatása egyenlő a nullával.
2023.07.04. 19:35
Érzékeny fogra kiváló. A kis szemcsék nem koptatják el idő előtt a zománcot és rendszeres használattal kellően fehérít. Összetétele jó, íze kellemes. Rengetegszer úrjavettem és másnak is ajánlom.
2023.05.26. 10:02
Első fogkrém,ami az egészséges,de érzékeny fogaimra szuper! Mástól nem volt ilyen javulás sosem,jól habzik,jó az íze,maradok nála.
Utoljára szerkesztve: 2023.05.05. 00:06 - 2023.04.03. 10:51
Nincs tul sok feherito hatasa, talan inkabb csak nem sargit, mint a sima zold sensitive. Osszessegeben nem szivesen hasznalok feherito fogkremet, mert mindig ott van a gondolataimban, hogy karositja a fogzomancot.