Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
Evie
Simává teszi a körmöt, véd az elszineződés ellen és azonnal szárad.
2014.09.09. 16:49
Amit ígér, hibátlanul teljesíti. Ahogy előttem is írták, mattra szárad, tényleg pillanatok alatt, és nekem nem színeződött el a körmöm még bordó lakktól sem. Persze akciós volt, mert kivonják...
2014.08.24. 13:02
Semmi extra. Fedőlakkal együtt bírják nálam a lakkok akár több napig is, de az elszíneződés ellen nálam NEM véd, pedig ez lenne a másik fő funkciója :(
Utoljára szerkesztve: 2015.02.13. 09:49 - 2014.08.17. 07:50
Leértékelve vettem, gondoltam, jobban megéri, mintha körömerősítőt kennék a lakk alá, mint szoktam. Elszíneződés ellen használt, viszont a rosszabb minőségű lakkot nem teszik tartósabbá egy nappal sem. Azért nem semmi, hogy eltűnik a köröm felületéről és mattítja azt, ilyet még nem láttam :) Remélem, a matt felület miatt jobban tapad a lakk hozzá, de még minden lakkommal nem próbáltam ki.Az ára miatt (350,-) adok neki öt csillagot és hogy nem lettem zöld a zöld lakkomtól, amikor ez volt alatta. Update: hurrá, elfogyott 5 hónap alatt! Igazából volt kis időszak, amikor pihentettem, máskülönben két hónap alatt kifogyott volna az üveg. Nekem ez nem éri meg, nem veszem újra. Nem védte a körmeimet, lemezesen felváltak, mióta ezt használtam, nem tudom hová tenni a jelenséget, most áttértem az Eveline-re. Mivel kell alap, elhasználtam az utolsó cseppig, de elvártam volna valami plusz védelmet, mert különben minek az alap, ha tropára mennek a körmeim??
2014.08.16. 19:39
Tényleg megvédi a körmöt az elszíneződéstől, könnyen felvihető, jó az ecsete, az állaga. Gyorsan szárad és egységesíti a felületet. Úgy vettem észre hogy kissé lassítja a rá kerülő lakkrétegek száradását, tartósabbá sem teszi a lakkozást. Ezeket leszámítva tetszik ez az alapozólakk, újravevős.
Utoljára szerkesztve: 2014.03.26. 21:35 - 2014.03.26. 21:34
Nekem nagyon bevált:1. Iszonyatosan gyorsan megszárad!2. Nem színeződött be azóta a körmöm mióta ezt használomBiztos újra fogom venni!Egyébként én sem tapasztaltam azt, hogy csodaszerként szuper tartóssá varázsolná a körömlakkokat. De szerintem csak a gél lakk lehet olyan tartós, hogy semmi sem tudja tönkre tenni. :)Sajnos mindig is lemezesen tört a körmöm, nem tudom, hogy ez rásegít-e a dologban. Azért nem vonok le tőle pontot. :)
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.