Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
wishes
Elfedi a sötét karikákat, árnyékokat. Puffadtság enyhítő hatással bír. Illatanyag mentes. 4 árnyalatban kapható.
Kiszerelés: 15 ml
2011.12.08. 10:43
Nagyon szeretem! Tényleg megéri az árát! Szépen, de nem maszkosan fed, nem ül be a ráncocskákba és egész nap tartós. A pici tubus a látszat ellenére nagyon sokáig elég, pedig naponta használom.
2011.03.19. 12:44
Teljesen elégedett vagyok vele. Annyira jó és természetes a fedése, hogy egy időben hidratálókrémmel keverve alapozóak használtam. Nagyon tartós, nem ül meg a ráncokban, és szinte nem is látszik. Rengetegszer újravettem már, és ez a jövőben is így marad.