Lelőhely: Estée lauder szaküzlet, parfümériák

Estee Lauder Pleasures Delight EDP

4.4
Hozzáadva 2015.10.17.by

miraclum

Illatösszetevők: frézia, cseresznye, karamell, vanília, pacsuli, liliom

2018.06.08. 09:38

Nagyon sajnálom hogy már nem gyártják ezt a parfümöt, életem legnagyobb parfümszerelme volt, melyet a,sok-sok elhasznált üvegcse bizonyít amiket még néha megtalálok. És milyen jó hogy néhányat eltettem?! Legalább még meg tudom szaglászni! 😊Nagyon egyedi illat volt, az édes kategóriában is, melyet még jóval a leszáradása után is megtartott, de valóban vigyázni kellett a mennyiséggel, mert fulladás veszély fenyegette a körülöttünk lévőt!Ha még elérhető lenne, a mai napig használnám!

2017.02.04. 08:14

Nagyon kíváncsivá tettek az illatjegyei és vélemények. Ebayen esztelenül túlárazva vesztegetik, viszont tálaltam egy szupi 20 eurós ajánlatot egy német adok-veszek cserebere oldalon, ahol redszeresen ilyen és ehhez hasonló "megszűnt", "eltűnt", "már nem gyártják/nem kapható" ritkaságokat fedezek fel. Ha lenne valaki, aki megosztozna rajta velem, talán megvenném, egyébként nem ugranék fejest a vakvásárlásba bármennyire is csábító. Hm?

2016.05.20. 07:36

Egy webáruházból sikerült beszereznem igaz nehezen , mert miután elnézést kértek, hogy már nem beszerezhető napokkal később felhívott egy hölgy , hogy mégis talált egyet. Ennyit arról , ha valamit nagyon szeretnénk besegít az Universum. Milyen ez az illat olyan amilyenre emlékszem , nagyon tetszett amikor megjelent mégsem vettem meg, most pedig kellett. Nagyon nőies, finom nem tolakodóan édes illat, csak csínján kell bánni az adagolással , hogy ne legyen sok(k) . A tartóssága nagyon jó , a lágy virágos karamellás vibrálás pedig mesebeli. Ez nem hasonlít a manapsàg divatos édes illatokra , egyedi és precíz. Igazi különlegesség, sajnálom, hogy ,,kiment'' a divatból mert szerintem ez kortalan illat.

2015.09.08. 09:50

Nagyon finom illat, de egyáltalán nem hasonlít az anyaillatra (sem a többi flankerre). Ez erősen karamelles édes, fűszeres illat, amelynek adagolásával csínján kell bánni, mivel könnyen vegyi fegyver lesz belőle.

2015.05.31. 20:01

Nagyon finom ez az illat...én nem érzem különösebben édesnek, nagyon nőies, látom sokan választottátok esküvői illatnak...én is el tudnám képzelni, nem tucatillat, nekem anno mintám volt belőle, amit egyszer a suliba fújtam magamra és aznap meg is kérdezte mindenki: te vagy ilyen illatfelhő? :) szóval szerintem tartós is, akkor nem tudtam volna megvenni magamnak, de most gondolkodom rajta, mert még most is nagyon tetszik.

Piactér

Több mutatása