Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
szeliger
2020.08.19. 12:47
310 Fierce szín van nekem, ami a Nars Orgasm pirosítóval tökéletes harmóniában van, hasonló szín mindkettő. Hihetetlen tartós, néhány perc alatt megszárad, 5 óra múlva is látszik, igaz a csillogásából veszít, de az alap szín megmarad. Finom, könnyű, könnyen és gyorsan felvihető. Eddig az Oriflame Giordani szájfény vezetett nálam, de mióta EL fan vagyok, azóta ez a nyerő!
2019.04.27. 13:16
Nekem a Strange Bloom nevű árnyalat van meg. Csodaszép szín. Nagyon tartós, sokáig fent marad, kicsit szárít.
2018.10.23. 14:46
Nem a legolcsóbb de megéri az árát! Nagyon szeretem, nem zavaró, nem jön le egy pohár itóka után. Egyik nagy kedvencem.
2018.10.23. 14:43
Imádom, a Lethal red árnyalat birtokosa vagyok. Nagyon kellemes érzés viselni, nem szárít és tartós. Sajnálom, hogy már nem gyártják.
2018.09.05. 19:14
2 árnyalatban van meg, a Strange Bloom és a Cold Fire. Előbbi sötétebb piros, utóbbi vibráló narancsos piros (nekem legalábbis).Eszméletlenül tartós mindkettő, evést ivást bírják.Nagyon élvezem hogy látom magamon őket még 2-3 evés után is, bár akkor már kissé megkopva természetesen.Minőségi szuper darabok.