Lemosók, Tonikok

Eucerin DermatoCLEAN HYALURON 3 az 1-ben Micellás Arclemosó

4.3
Hozzáadva 2018.01.18.
200 ml és 400 ml

Egy lépésben távolítja el a bőrről a szennyeződéseket, a szem környékéről a sminket és egyben tonizál is. Hatékony, mégis kíméletes tisztító hatóanyagokat és természetes hidratáló összetevőket tartalmaz. Alkohol-, illatanyag- és színezőanyagmentes. Parabenmentes.

4600 Ft és 6200 Ft-tól

2023.05.15. 07:49

Nagyon szeretem az Eucerin termékeket, ezt a micellás vizet semmire sem cserélném el. Egy pillanat alatt leszedi a sminket és gyönyörűen tisztít. Talán szárít egy picit, de végülis "csak egy" micellás víz, mindenképp hidratálni kell utána :)

2021.06.22. 19:30

Nekem mindent leszed (mondjuk nem használok vízálló termékeket). Nem is irritál, viszont szerintem olcsóbban is vannak ilyen micellás vizek - ezért a 4 csillag.

2020.08.23. 20:05

Én arclemosónak vettem, nem sminklemosásra, ezt a funkciót tökéletesen betartja. A micellás vizet mindenképp le kell mosni, így nem pattogok ki tőle :)

2020.05.28. 07:30

Nekem annyira nem jött be. A sminket nem távolítja el megfelelően. És egy kicsit szárít is.

2020.05.06. 09:08

Nekem annyira nem jött be. Tisztítja az arcom, de zsírosítja. A sminkem pedig nagyon kevés mennyiségben viszi le. Pedig keveset szoktam használni. A szempilla spirált és szemceruzát alig vitte le. Ezért nem veszek többet ilyet.

2020.03.06. 05:45

Jól tisztít és nagyon jól leszedi a sminket. Nem csíp, nem irritál. Egy hibája van, zsírosítja a bőrömet.