Nagyító alatt: Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic szérum
Egy lépésben távolítja el a bőrről a szennyeződéseket, a szem környékéről a sminket és egyben tonizál is. Hatékony, mégis kíméletes tisztító hatóanyagokat és természetes hidratáló összetevőket tartalmaz. Alkohol-, illatanyag- és színezőanyagmentes. Parabenmentes.
2023.05.15. 07:49
Nagyon szeretem az Eucerin termékeket, ezt a micellás vizet semmire sem cserélném el. Egy pillanat alatt leszedi a sminket és gyönyörűen tisztít. Talán szárít egy picit, de végülis "csak egy" micellás víz, mindenképp hidratálni kell utána :)
2021.06.22. 19:30
Nekem mindent leszed (mondjuk nem használok vízálló termékeket). Nem is irritál, viszont szerintem olcsóbban is vannak ilyen micellás vizek - ezért a 4 csillag.
2020.08.23. 20:05
Én arclemosónak vettem, nem sminklemosásra, ezt a funkciót tökéletesen betartja. A micellás vizet mindenképp le kell mosni, így nem pattogok ki tőle :)
2020.05.28. 07:30
Nekem annyira nem jött be. A sminket nem távolítja el megfelelően. És egy kicsit szárít is.
2020.05.06. 09:08
Nekem annyira nem jött be. Tisztítja az arcom, de zsírosítja. A sminkem pedig nagyon kevés mennyiségben viszi le. Pedig keveset szoktam használni. A szempilla spirált és szemceruzát alig vitte le. Ezért nem veszek többet ilyet.
2020.03.06. 05:45
Jól tisztít és nagyon jól leszedi a sminket. Nem csíp, nem irritál. Egy hibája van, zsírosítja a bőrömet.
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.