Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Szépítő eszközök
Lelőhely: Rossmann

Fusswohl Lábradírozó Kő

3.6
Hozzáadva 2014.03.25.by

Nicu

1 db

Gyengéden, de alaposan távolítja el a bőrkeményedést. Felhasználási javaslat: szappanos fürdés után még nedves bőrön használja. Nedvesítse be a követ, majd gyengéden dörzsölje a bőrt, míg az sima nem lesz.

2019.10.09. 06:25

A mamám tukmálta rá, merthogy nem ér semmit, csak a habkő kopik, de a bőrt nem szedi le. Felvilágosítottam, hogy azért, mert rá van írva, nedves bőrön nedves kővel kell használni, ő pedig szárazon próbálta. Aznap este le is teszteltem, meglepődtem, hogy milyen simára radírozta a bőrömet, de aztán a zokni felhúzása közben hallottam a karcos hangot, hogy igazából semmit se csiszolt a sarkamon, csak vizesen tűnt úgy. És tényleg csak a habkő kopik a használat során, szóval egyértelmű pénzkidobás, senkinek nem ajánlom. Ha valaki tényleg valódi eredmény akar, a márka nyeles, kétoldalú sarokreszelőjét ajánlom, mert azzal tényleg eredményesen lehet dolgozni jól előáztatott sarkakon.

2016.09.08. 14:52

Alig van a lábamon bőrkeményedés, igazából annyi, hogy a sarkam nyáron a lapos szandáltól egy nagyon kicsit keményebb. De szeretem, ha rendben van a lábam, ezért gondoltam, azt a picit egy habkő tuti leszedi. Hát nem sok változást látok, ráadásul ahogy vettem ki a dobozából, kettétört. :( Lehet, hogy már úgy volt benne, de nem hiszem, biztos feltűnt volna. És nem is feszegettem. Szóval nekem nem jött be.

Utoljára szerkesztve: 2016.09.21. 11:08 - 2016.09.01. 12:57

Kipróbálás miatt vettem meg. Nálam viszonylag jól működik,leszedi amit kell. update: Huzamosabb idejű használat után,lekel vonjak egy csillagot. A habkő porlad,inkább úgy mondanám,hogy fogy maga az anyag.

2015.07.31. 14:29

megvettem akciósan, hááát.. gyenge kb majdnem 1 órán át dörzsöltem a lábam/sarkam de nemigazán segített.

2015.05.26. 13:27

Használtam párszor, a zöld utáni csalódás miatt vettem meg, hátha ez jobb. Az Oriflame-sem fogantyús volt, de eltört, azt hittem hasonló hatást tud ez nyújtani. De eddig még csak meg sem közelíti :( Nem tudom miért... Pedig úgy örülnék, ha működne. Nem adom fel, még update.

Utoljára szerkesztve: 2015.05.26. 05:32 - 2015.05.19. 16:16

A talpamon elég hamar száraz lesz a bőr. A krémeket nem igazán szeretem, nagy részük nem szívódik fel, sokáig érzem a talpamon őket, és jókat csúszkálok a konyhában :DSzüleim sokszor mondták nekem a habkövet, de nem hittem nekik. Mindig ezeket a sarok reszelőket vettem. (Scholl, no name..) de egyik sem vált be. A talpam érzékeny, a használatuk sokszor volt fájdalmas. :( a végeredmény is csúnya lett.. sokszor ahonnan nem szedte le a fel dörzsölt bőrt, az ott maradt. Látványra csunya, illetve tépi a nejlon harisnyát is.De ez, nálam csodát művel! :) Ha már száraz a talpamon a bőr, készítek egy lábfürdőt. Sima víz, pár csepp teafaolaj. Bele a lábacskáim :) Hagyom picit ázni, majd szépen el kezdem a habkövel dörzsölni. Sok száraz bőrt le szed, és a talpim selymes. :) ha vegeztem ezzel, akkor ugyan ebből a márkából van egy lábbalzsamom, ami mentolos frissítő hűsítő számomra szuper krém, és azzal kenem be. Az eredmény puha és szép talpak.:) Mindezt 600 forintbol (ha habkő is kell ). Olcsó, kíméletes, fájdalom mentes. :) Röpke 6-8 évembe telt mire rá jöttem.